Azham Zanal

Azham Zanal adalah penulis dan pemilik website ini. Telah berniaga produk - produk kesihatan lelaki sejak 2012 dan pengasas teknik Intensive Grow yang mana ia adalah teknik besarkan zakar dengan cepat lagi menjimatkan menggunakan produk seperti Vimax, Bazooka, Sizegenix dan Hammer Of Thor. Semua produk yang dijual dijamin original.

Kesan Makan Vimax Dan Bazooka Pada Musim Tengkujuh

Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Harini admin blog Vimax Canada nak update tentang kesan makan vimax dan bazooka pada musim tengkujuh. Ini kerana adanya pertanyaan dari pelanggan yang mendapat kesan seperti lenguh dan sakit badan. Sebenarnya kesan ini berlaku kerana tidak mengikut arahan yang disarankan iaitu perlu meminum air yang banyak apabila mengambil suplimen vimax canada …

Kesan Makan Vimax Dan Bazooka Pada Musim Tengkujuh Read More »

CEO Coffee Baik Untuk Kekalkan Kesihatan

CEO Coffee ke tu? Komen saya pada status FB seorang rakan. Rasa menyesal pulak komen pasal kopi ceo kat situ. Sebabnya dia terus pick up line, Tuan pernah minum ceo coffee ke? Tak pernah, jawab saya. Kalau macam tu bolehlah saya belanja tuan secawan CEO Coffee ni. Alamak rasa terperangkap pulak dengan komen sendiri. Saya …

CEO Coffee Baik Untuk Kekalkan Kesihatan Read More »

Trusted Seller Vimax Malaysia – Bukti Belian Anda Sampai

Saya Azham Zanal, seller vimax malaysia since 2013. Dalam post ini saya nak tunjuk testimoni terbaru (2019) tentang service jualan di website ini. Ramai orang bimbang akan pembelian secara online yang takut dianggap tipu. Masalah yang biasa terjadi selepas bayar, seller lesap entah kemana. Jadi dalam post kali ini saya nak bagi anda clear tentang …

Trusted Seller Vimax Malaysia – Bukti Belian Anda Sampai Read More »

urutan batin

Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin

Urutan batin adalah satu kaedah untuk mengembalikan kesihatan batin lelaki. Urutan batin biasanya melibatkan 2 jenis iaitu urut batin seluruh badan atau urut batin pada kawasan pinggang hingga ke lutut. Setiapnya ada kelebihan dan kekurangannya sendiri. Namun jika anda nak pergi buat urutan batin, kami suggestkan anda buat urut batin seluruh badan kerana ianya lebih …

Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin Read More »

Scroll to Top
Pertanyaan / Belian?