besarkan batang dengan bawang

Cara Besarkan Batang Dengan Bawang

Anda cari cara besarkan batang dengan bawang? Takkan bawang kot. Kami ada banyak tips besarkan zakar yang lebih selamat dan berkesan. Walaupun begitu, untuk penuhi permintaan anda ini dia cara besarkan zakar dengan bawang.

Cara Besarkan Batang Dengan Bawang

Okey sebenarnya jangan salah sangka dulu. Memang teknik ini guna bawang, tetapi bawang putih dan halia sebenarnya.

 

 

Dari sudut sains tu tak tahu lagi bagaimana reaksi jika anda urut zakar guna campuran bawang putih dan halia.

Anda pernah dengar minyak bawang, minyak cili dsb?

Selalunya dalam masakan iya la biasa dengar. Tetapi sebagai cara besarkan zakar, itu admin tidak pasti.

So perkara ni admin dapatkan dari rakan blogger di indonesia tentang tips besarkan zakar yang di amalkan oleh masyarakat disana.

Dan salah satu dari tips tersebut yang menarik perhatian adalah dengan menggunakan bawang.

Dari situlah timbulnya idea untuk berkongsi dengan para pembaca blog ini tentang cara besarkan zakar dengan bawang ini.

Bahan – Bahannya

1 labu bawang putih (biasa ada dalam 10 ulas la gitu)

5cm halia tua yang besar

pemarut kelapa

Ini namanya pemarut kelapa. Orang tak parut cili guna benda ni, jangan risau. Dia tajam dan bahaya sikit.

Kalau moden punya pemarut dia ada lobang kecil disetiap mata parut tu.

So parut bawang putih dan halia guna pemarut ni. Nanti dia agak berair. Dalam air tu ada extract yang diperlukan.

Kena keringkan pada matahari sehari, supaya wap air keluar dan bahan dalamnya masih dikekalkan.

Bila dah kering, ia akan macam berkerak. Kena kikis dan hancurkan balik.

Kemudian esoknya ambil 1 cawan minyak masak, kemudian panaskan. Kalau terlalu panas nanti bahan extract hilang kesannya.

Jadi minyak ni dibiar suam dulu.

Jom Semak : Produk Besarkan Zakar
Jom Baca : Cara Semak Hammer of Thor Original

Kemudian dicurah keatas halia dan bawang kering tadi.

Kacau – kacau sampai sebati, kemudian letak dalam botol atau bekas bertutup.

Minyak ni boleh dijadikan penyedap dalam masakan tumis, juga boleh disapu pada konek. Hahahaha.

Urut batang dengan minyak ni setiap hari.

Oh ye masa menulis ni admin teringat satu cerita. Satu malam tu kami bersukan, main bola tampar.

Dan entah macam mana, jari terkehel dan urat lari. Tepi padang ada gerai makan dan kebetulan ada member pandai urut.

Dia minta makcik kedai minyak masak sikit dan seulas bawang putih diketuk dan dicampur minyak tu.

Dia urutkan jari manis yang bengkok sikit ke belakang jadi lurus dan tak sakit lagi dengan minyak tu.

Tu guna kat jari ok je, tapi kalau guna kat punai memang tak tau okey ke tidak, pedas ke tidak.

Ini petua orang kampung pendalaman, maybe akses pada internet masih terhad dan tak terdedah dengan cara besarkan zakar yang lebih selamat dan berkesan. Jadi mereka guna apa yang ada je lah.

So kalau anda condifen dengan tips besarkan batang dengan bawang silakan ikut. Admin tak bertanggungjawab atas apa – apa kesan buruk yang berlaku.

Tips Kami Besarkan Zakar

Makan produk sebiji atau 2 biji sehari. Ikut je la instruction produk.

Tanpa buat apa – apa, dalam sebulan batang jadi besar. Kalau yang jenis suka urut tu minyak urut zakar pun ada.

Kalau berminat boleh semak dibawah

Jom Semak : Produk Besarkan Zakar
Jom Baca : Cara Semak Hammer of Thor Original

Hammer of Thor antara yang best selling disini, tetapi kalau yang paling cepat beri kesan seawal 2 minggu adalah Vimax Canada dan Sizegenix Extreme.

Okey, itu sahaja tips tentang cara besarkan batang dengan bawang yang anda cari. Kami harap tips ini tidak menghampakan. Semoga berjumpa lagi.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top