Cara Urut Zakar Lelaki Supaya Cepat Panjang Dan Besar

Sedang cari cara urut zakar lelaki supaya cepat membesar? Anda ingin besarkan zakar? Adakah kaedah mengurut zakar ini berkesan? pasti banyak pertanyaan tentangnya. Kami akan ajar cara urut zakar yang sebenar,

Rutin Sebelum Urut Zakar

Terdapat rutin yang anda perlu tahu. Sekurangnya anda ada lakukan sekali sekala atau lebih baik setiap kali nak urut zakar.

Pertama : Mandi air hangat atau hot shower. Tujuannya untuk lancarkan peredaran darah ke zakar. Jika tiada hot shower, boleh tuam guna tuala bersih yang direndam air panas. Tuam 5-10 minit sebelum urut.

Kedua : Menggunakan minyak urut zakar. Bukan minyak masak atau minyak serai. Kena macam minyak lintah, minyak belacak atau minyak dhab. Minyak – minyak ini dipercayai dapat besarkan zakar.

Ketiga : Urut pada waktu malam sahaja, sebelum tidur. Kemudian tak perlu basuh dan biarkan minyak meresap kezakar. Boleh je pakai kain atau seluar lepas dah urut tu.

 

Itu adalah rutin yang perlu dilakukan sebelum nak urut zakar. Tak susah pun stepnya. Seterusnya kita akan pergi kepada cara urut zakar pula.

Cara Urut Zakar

Ada banyak cara urut zakar. Ada yang urut tradisional, ada juga kaedah lain. Kaedah tradisional mungkin ramai yang dah tahu kerana instruction cara mengurut zakar ada disediakan dalam botol/kotak minyak lintah.

Namun kali ini kami akan kongsikan teknik jelqing. Teknik jelqing ni adalah kaedah urut zakar yang diamalkan oleh masyarakat arab sudan. Arab Sudan ni terkenal mempunyai kote besar yaa amat.

Video pertama ni, menunjukkan kaedah urut jelqing itu sendiri.

  • Anda perlu sapukan minyak urut zakar seperti pada video.
  • Kaedah urut zakar ini perlu dilakukan semasa zakar keras 20% – 80%
  • Jika tegang habis seeloknya berhenti dulu, dan sambung semula
  • Buat 15 minit keatas untuk dapat hasil yang memberangsangkan
  • Jika nak bersama, cuci dulu zakar kerana minyak lintah dalam islam bersifat najis

Biasanya apabila anda urut zakar, anda mungkin akan teruja dengan hasilnya selepas beberapa minggu. Bila dah dapat kepanjangan diingini, jangan berhenti kerana kesan urut zakar tidak kekal.

Jom Baca : Review Urutan Batin
Semak Juga : Biggest Men Solution Minyak Urut Zakar

Samuel Smiley Smiliy Thumbs Down - Conmongt / Pixabay

Untuk nak pastikan kesan ini kekal, anda perlu mengurut zakar selalu. Contohnya 4x seminggu. Dan diteruskan selama – lamanya.

Selepas beberapa tahun anda keep on mengurut zakar, barulah hasil besar padu tu jadi kekal sebab isi zakar dah matang dan takkan kecut semula.

Dan most people tahu yang cara urut zakar tidak berkesan untuk besarkan zakar sekiranya anda nakkan hasil yang kekal dan cepat.

Jangan Lupa Semak : Vimax Canada, Bazooka USA Dan Hammer Of Thor

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top