Cased Study : Maksimumkan Pembesaran Zakar Dengan Vimax Canada

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Pencarian untuk mendapatkan saiz zakar yang besar dan panjang, sering menjadi persoalan bagi ramai lelaki. Perkara sama juga menghantui saya, iaitu penulis blog ini. Saya sama sekali tidak menyangka dengan memakan pil vimax sahaja, sudah mencukupi untuk membesarkan zakar.

Saya tahu, ramai antara anda yang hadapi masalah dalam nak bagi zakar cepat membesar. Ada diantaranya yang melompat dari satu ke satu produk lain kerana tidak mendapat pembesaran yang diingini. Jadi disini saya terpanggil untuk berkongsi pengalaman dalam mendapatkan saiz zakar yang besar dan panjang menggunakan vimax canada dan solusi extra kami.

Asalnya dahulu, penulis adalah seorang yang mempunyai perasaan rendah diri kerana mempunyai zakar kecil. Malu dan segan untuk bercita – cita nak kahwin. Akan tetapi bila di temukan dengan rakan kolej yang kini dah jadi bos saya, perasaan rendah diri telah hilang sama sekali.

Kawan saya ni masa bujang, beliau duduk serumah dengan seorang distributor vimax peringkat Asia. Kiranya kalau seller-seller nak ambil stok vimax canada izon (vimax original), mereka atau bos mereka mesti melalui mamat ni. Dan dari situlah saya diminta oleh kawan ni untuk buatkan website seperti ini dan sebagai insentif beliau berikan sekitar rm1000 ke RM1500 setiap bulan.

Saya mula tertarik kerana bisnes ini sustain dan sentiasa ada permintaan. Jadi saya macam berminat untuk cuba vimax canada setelah diyakinkan yang ianya memang berkesan. Jadi saya buat percubaan 2 botol pada harga kawan – kawan. Kemudian saya mulai rutin makan vimax sebiji setiap pagi.

Asalnya saya jenis tak makan sarapan, tetapi terpaksalah juga makan sarapan dan ikut aturannya iaitu kena makan 30 minit selepas sarapan. Kena makan pada waktu yang sama setiap hari.

Cara Vimax Berfungsi

Sebab kena makan siang adalah kerana ia ada kena mengena dengan urat kaki yang bersambung kepada tapak zakar. Apabila kita makan vimax, ia akan rangsang dan kembangkan urat kaki yang bersambung hingga ke tapak zakar. Pengembangan ini akan ambil masa sekitar 3 minggu makan vimax.

Bila urat kaki jadi kembang, urat zakar juga akan mengembang. Pada masa sama, dalam zakar mulai bertambah isinya. Bila isi zakar bertambah, hasilnya akan kekal. Berbanding macam guna pam, ia adalah kaedah paksa zakar anda untuk mengembang. Apabila anda berhenti gunakan pam, zakar anda akan mengecut balik.

Semasa menggunakan vimax, saya sendiri sudah gabungkan dengan berbagai kaedah untuk cepatkan pembesaran zakar. Namun hanya teknik ini saya yang berkesan.

Jika anda berminat untuk nak dapatkan diskaun pembelian dan juga teknik sebenar besarkan dan panjangkan zakar sehingga 1 inci sebulan dengan vimax canada, anda hanya perlu masukkan nama dan email seperti di bawah. Kemudian terus semak email anda.

Cased Study ini bersifat rahsia, kerana itu anda hanya akan mendapatkannya melalui email.


5/5 (1 Review)
Last update on 11 April 2020
Scroll to Top
Pertanyaan / Belian?