Fungsi Dan Kegunaan Vimax Canada

Vimax Canada dah terkenal semenjak tahun 2000 lagi sebagai produk besarkan dan panjangkan zakar. Sejak dari itu vimax canada izon terus menerus dapat permintaan yang menggalakkan. Sudah 18 tahun didalam pasaran dan vimax canada ini tidak pernah berhenti membesar dan memanjangkan zakar lelaki diseluruh dunia. Kerana itulah vimax canada sentiasa mendapat permintaan kerana keberkesanan yang ditawarkan untuk membesarkan zakar.

Fungsi Utama Vimax Canada

Fungsi utama vimax canada seperti yang saya nyatakan diatas adalah untuk tujuan membesar dan memanjangkan zakar. Namun vimax juga mempunyai mempunyai kesan baik seperti berikut:

  • Tambah tenaga dan stamina
  • Tahan lama
  • Keraskan Zakar

Akan tetapi fungsi tahan lama didalam vimax tidaklah terlalu kuat. Ia tidak sesuai bagi lelaki yang menghadapi masalah sukar tahan lama yang teruk. Ini membuatkan pengguna vimax di pelopori oleh ramai lelaki bujang.

Mereka tidak mendapat apa – apa kesan sampingan vimax kerana penggunaan herba didalam vimax ia lebih kepada fungsi untuk membesarkan zakar.

Bagaimana Vimax Canada Berfungsi Membesar Dan Memanjangkan Zakar?

Admin semasa bujang mulai mengambil vimax. Sekitar 4-5 tahun yang lepas. Waktu itu pun admin was-was kerana tidak pasti bagaimana dengan menelan sebiji pil vimax setiap hari boleh membesarkan zakar. Namun itulah yang terjadi. Selepas 2-3 minggu zakar mulai membesar dan mengembang.

Akan tetapi pembesaran yang berlaku tidak banyak. Sebulan anda makan vimax, ia akan beri kurang lebih 5mm sahaja. Memang sedikit sangat. Akan tetapi ianya memang begitu kesannya. Jadi jika ada seller yang bilang makan vimax sebotol boleh beri 1 inci, anda wajib ketuk kepala dia 4-5 kali.

Vimax Berkesan Tetapi Lambat

Namun ada cara untuk maksimumkan pembesaran dan pemanjangan zakar. Jika vimax bertindak dengan bina isi, padatkan dan kemudian barulah ia menggemuk. Menggemuk itulah memberi kesan besar dan panjang yang sekata iaitu 5mm. Namun ia terlalu sedikit. Maka teknik memanjangkan ini dicipta.

Dengan menggabungkan penggunaan minyak lintah, anda boleh menambah saiz zakar dengan cepat. Sebulan sambil makan vimax dan urut minyak lintah setiap hari pada hari ke 20 hingga hari ke 30 anda makan vimax canada. Cara ini sama sekali tidak sama dengan hanya mengurut minyak lintah.

Ini kerana, jika anda hanya guna minyak lintah dan tidak makan vimax, zakar anda akan masih memanjang dan membesar. Tetapi apabila anda berhenti mengurut, selepas beberapa minggu zakar akan kembali kesaiz asal. Ini kerana anda mengurut itu dengan menarik isi sedia ada zakar agar lebih panjang. Sebaliknya apabila anda makan vimax yang “menambah isi”, dengan gunakan minyak lintah, isi yang menggemuk tadi akan di alih menggunakan teknik urutan.

Cara ini anda akan mendapat maksimum 1.5cm sebulan. Ada juga dilaporkan sesetengah pelanggan kami yang mendapat 1 inci seperti testimoni vimax di bawah. Beliau makan vimax 1 botol lebih dan telah mendapat 1 inci dari teknik yang diajar. Akan tetapi, saya dapati rata – rata pelanggan yang mencuba gabungan 2 produk ini, mendapat sekitar 1.5cm.

Kesan Lepas Berhenti Vimax Canada

Guna Vimax Canada hasilnya kekal kerana vimax bertindak membina isi. Manakala selepas 4-5 tahun berhenti menggunakan vimax, zakar saya masih lagi sama saiz sewaktu mula berhenti. Bertambah tidak, berkurang pun tidak. Kesannya kekal besar.

Lagipun fungsinya menambah isi zakar dan pembesaran yang real berlaku. Hanya dengan makan sebiji sehari 30 minit selepas sarapan. Tanpa urut – tanpa sapu, dia membesar sendiri.

Sebab itu selepas berhenti, pembesaran adalah kekal kerana ia tidak seperti kebanyakkan produk pembesaran dan pemanjangan zakar lain yang pam atau urut merupakan teknik paksa zakar memanjang. Tetapi lepas berhenti beberapa minggu, zakar akan menjadi kecut balik. Itu adalah kekurangan produk pembesar zakar yang ada hari ini. Akibatnya sebab nak bagi besar dan panjang, anda terpaksa urut atau pam selama bertahun – tahun supaya ia tidak mengecut semula.

Dengan Vimax Canada, anda tidak perlu risau keputusan yang ding-dong. Kami akan segera bantu anda dapatkan saiz zakar yang sebenar dengan menggunakan vimax canada dan minyak lintah.

0/5 (0 Reviews)
Last update on 11 April 2020
Scroll to Top
Pertanyaan / Belian?