Harga Vimax Malaysia (Vimax Izon)

Harga Vimax Malaysia

Harga vimax malaysia rm190 sebotol, merupakan yang terendah. Harga vimax malaysia izon sememangnya berbeza – beza. Ada yang menjual sehingga RM250 sehingga RM280. Bagi yang masih mempercayai hanya vimax pada harga ini sahaja yang original sila ambil perhatian.

Penjual tiruan boleh sahaja meletakkan harga RM250 dan mereka profit besar. Ini kerana mindset anda yang fikirkan harga seperti ini adalah harga bagi vimax original.

Cara Semak Ori Bukan Melalui Harga Tetapi Pada Hologram Izon Itu Sendiri

Jika vimax tersebut berharga rm250 dan ia tidak mempunyai hologram Izon, JANGAN BELI. Dan jangan terima apapun alasan mereka. KERANA Vimax original cuma ada 1 sahaja iaitu vimax izon.

Harga Vimax Di Malaysia

Jika anda Google, kami ada beberapa blog seperti segakbergaya.com, bazookapillsmalaysia.com semuanya meletakkan harga sama iaitu RM190 dengan percuma pos laju. Bagi yang tinggal di area Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Hingga Cheras Batu 9, Kami COD Secara Percuma.

Selain itu, setakat ini kami mempunyai ejen yang boleh cod Vimax Ke Kawasan Berikut

  • Sungai Buloh, Gombak, Rawang, Segambut, Jalan Duta, Damansara
  • Taiping Utara, Kamunting, Batu Kurau, Parit Buntar

Setakat ini kami baru mempunyai 2 orang ejen cod yang boleh hantar by hand ke lokasi anda. Sementara kami sendiri cover seluruh KL, PJ dan Cheras. Bagi yang ingin mendapatkan lebih sebotol, harga vimax kami adalah seperti berikut.

  • 1 Botol RM190
  • 2 Botol RM370 (Freegift Minyak Lintah Pusaka Bernilai RM40)
  • 3 Botol RM500 (Botol ke 3 kira cost price dan freegift Minyak Lintah Gunung Tok Ayah Bernilai RM80)

Harga vimax malaysia ini adalah yang terendah didalam pasaran disamping ada offer penghantaran percuma secara pos laju mahupun cod. Tawar menawar adalah tidak dibenarkan kerana kami mengambil untung kecil dan harga kami merupakan harga terendah dalam pasaran.

Pada yang berminat untuk dapatkan Vimax sila Semak Cara Beli Vimax Disini

4.1/5 (8 Reviews)
Last update on 11 April 2020
Scroll to Top
Pertanyaan / Belian?