harga vimax

Harga Vimax Canada Original

Sedang survey harga vimax canada original? Harga kami RM190 berserta percuma penghantaran. Jika anda sedang cari harga vimax terbaik nilainya ada baiknya anda baca dulu.

Harga Vimax Kami

Ada pelanggan menyatakan di Google ada seller yang menjual vimax canada izon pada harga RM160 sebotol. Jadi kenapa harga vimax kami lebih mahal?

Okey, artikel ni adalah untuk terangkan kepada anda tentang kenapa harga kami dikatakan mahal.

Ya jika anda bercadang beli sebotol – sebotol memang macam banyak la beza, cuba anda beli 3 botol sudah jadi RM480. Kos pos kira lain.

Sedangkan harga 3 botol rm500 anda mendapat perkara berikut:

  • KAMI BERI FREE COD. Untuk info, jika anda tinggal di seluruh KL termasuk taman tun dan bukit jalil, kami cod secara percuma.
  • Selain KL kami cod di Petaling Jaya, IOI Mall Puchong dan Cheras hingga batu tol batu 9.
  • Kami telah berniaga sejak tahun 2013 lagi dan sudah 8 tahun dalam pasaran
  • Untuk lain kawasan yang kami tak cod, kami pos laju secara percuma
  • Kami juga berikan freegift berbentuk minyak lintah bernilai RM80 secara percuma

Ramai orang bagi free ebook apabila anda membeli. Sedangkan ebook tu tiada modal pun. Ia dilonggokkan banyak produk ebook sampah supaya nampak bernilai.

Sedangkan kami beri minyak lintah yang kami keluar modal nak beri pada anda. Kami sediakan penghantaran by cod dan pos percuma, juga ada kosnya.

Tapi kami tak bebankan kos tersebut pada pelanggan sebaliknya kami tanggung semua. Mana ada runner nak buat kerja percuma.

Kami bermula sejak 2013, masa tu mana ada cod macam ninja van dsb. Semuanya kita ambil runner tetap dan kita bayar dia ikut lokasi. Jika dalam kl rm20, jika luar kl rm30. Sekali lagi saya ingatkan, anda tidak terbeban pun dengan kos cod.

Jika anda order 3 botol, sepatutnya harga vimax kami adalah RM570, tapi kami beri je diskaun rm70 tu supaya anda tak perlu bayar lebih banyak duit.

vimax original izon

Jaminan Produk Vimax Original Izon

Ramai orang terkena, masa iklan letak gambar vimax izon. Masa nak beli tiada option cod, pos saja. Masa terima barang dapat produk tiruan.

Nampak Tak Kenapa Kami Ada COD?

Sebab kami penjual vimax original. Jadi kami tiada masalah atau takut – takut nak cod.

Disebabkan runner cod kami bukan macam ninja van, anda boleh tengok isi barang untuk pastikan ia original.

Malahan anda boleh dapat vimax dari kami dalam masa 3 jam paling cepat, berbanding guna ninja van 2-3 hari baru terima.

End of the day lepas sediakan service – service 1st class tanpa berselindung, untung yang kami terima adalah kecil.

Tetapi niat kami nak bantu anda keluar dari masalah zakar kurang sempurna, telah tercapai. Itu pun dah cukup kerja sebagai amal ibadah.

Jom Dapatkan : Vimax Original Disini
Jom Semak : Cara Beli Dari Website Ini

Jika anda whatsapp saya dan nyatakan yang harga vimax pesaing kami lebih murah, anda pasti akan sakit hati sebab jawapan saya mudah.

Kalau nak harga macam tu, you beli dengan dialah..

Tak bolehlah kau nak dapatkan macam – macam keistimewaan yang kami tawarkan, tetapi nak harga seperti pesaing kami tawarkan. Untuk info kami xde join venture dengan syarikat mereka.

Kami nasihatkan anda supaya lebih berhati – hati dalam nak membeli. Kena pastikan mereka ada cod atau selfcollect. Kalau mereka jual vimax murah gambar izon tetapi tak boleh cod, jangan beli.

Kalau kata cod guna ninja van macam tu pun jangan order. Masa barang sampai kita teruja.

TAPI anda tak boleh buka selagi tak bayar. Maka anda tak boleh cek original. Bila dah bayar dapat fake seperti vimax lot 9972 yang tiruan.

Macam kami ada option, andai kata customer dari penang dan dah banyak kali terkena. Bila terima dapat produk tiruan.

Nak taknak anda terpaksa jugak turun kl. Bgtau je kadang tengah malam pun kita hantar bila tahu pelanggan kita dari luar kawasan cod. Dari jauh datang sebab nak beli vimax, jangan risau kami akan bantu anda dapatkan vimax original.

Harga vimax kami mungkin sedikit tinggi, tapi nilai service kami adalah setimpal dengan harga tersebut.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Sertai Dropship Kami
This is default text for notification bar