Kesan Makan Vimax Dan Bazooka Pada Musim Tengkujuh

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Harini admin blog Vimax Canada nak update tentang kesan makan vimax dan bazooka pada musim tengkujuh. Ini kerana adanya pertanyaan dari pelanggan yang mendapat kesan seperti lenguh dan sakit badan. Sebenarnya kesan ini berlaku kerana tidak mengikut arahan yang disarankan iaitu perlu meminum air yang banyak apabila mengambil suplimen vimax canada dan bazooka usa.

Kenapa Berlaku Kesan Sampingan Vimax?

Kebiasaan apabila anda mengambil sebarang produk herba dan suppliment anda pasti akan mendapat kesan tidak sedap badan, pening, loya atau sakit – sakit badan. Perkara ini sebenarnya adalah biasa.

Ini kerana didalam produk seperti ini ia mempunyai herba yang akan bertindak bukan sahaja pada kawasan zakar tetapi juga pada keseluruhan badan. Dalam badan kita ada pelbagai organ yang menyimpan mendapan bahan yang tidak dapat diproses oleh badan.

Contohnya lemak yang akan melekat pada dinding saluran darah. Ia menjadi punca kegemukan dan juga penyakit seperti darah tinggi, jantung dan strok apabila berlaku penyumbatan aliran darah. Dengan menggunakan kopi ceo yang mempunyai herba lingzhi, ia akan bantu pecahkan lapisan lemak didalam salur darah.

Bahan yang tidak dapat diproses badan seperti pewarna dan bahan kimia dari makanan yang diambil biasanya akan disimpan didalam hati dan pundi hempedu.

Anda mungkin pernah mendengar nasihat orang – orang tua bahwasanya, kanak – kanak yang sedang mengaji, tidak digalakkan memakan hati dan pedal ayam (pedal adalah pundi hempedu). Ini kerana bahan yang kotor tadi disimpan didalam kedua – dua bahagian ini. Nanti belajar jadi susah masuk pula.

Tetapi sebenarnya dalam islam pun ada hukumnya iaitu makruh memakan organ dalaman haiwan atas sebab yang sama. Apabila anda mengambil vimax dan lebih kuat bazooka yang mengandungi tongkat ali, ia akan cuba keluarkan bahan – bahan asing ini dari tubuh badan anda.

Bahan asing ini mendatangkan penyakit apabila ia berkumpul lama didalam badan. Jika didalam buah pinggang dan pundi kencing ia akan membentuk batu karang. Sekali lagi, dengan meminum ceo coffee, insyaallah ia dapat pecahkan batu karang ini dan keluar sewaktu kencing.

Ia bukanlah keluar seketul besar batu, nanti perit pula nak kencing. Kebiasaannya ia akan hakis sedikit demi sedikit batu karang ini menjadi serbuk yang keluar bersama air kencing.

Bagi yang tiada masalah diatas, didalam organ hati anda sebenarnya masih lagi menyimpan kotoran yang akan mengalami tindak balas apabila mengambil vimax dan bazooka. Apa yang berlaku kotoran dan toksik ini akan mengapung dan masuk kedalam aliran darah.

Dan ia akan meracuni bahagian badan yang lain. Badan akan merasa pening, loya, lenguh dan sakit badan disebabkan perkara ini.

Cara Nak Hilangkan Kesan Sampingan Vimax

Kesan sampingan seperti ini biasanya bersifat sementara. Cara untuk hilangkannya sebenarnya sangat mudah iaitu dengan meminum banyak air masak. Air masak mempunyai kandungan oksigen yang tinggi, bersih dan sangat baik untuk badan.

Air yang cukup diperlukan untuk bantu keluarkan kotoran ini melalui najis dan air kencing. Darah kita biasanya dibersihkan melalui buah pinggang yang bertujuan menapis bendasing (toksik) didalam darah. Dari situ air berlebihan dan toksik tadi akan dikeluarkan melalui air kencing.

Pada musim tengkujuh atau musim hujan, adalah yang paling kerap kami terima aduan tentang masalah dari kesan sampingan vimax ini. Sebenarnya ia bukan kesan sampingan, tetapi ia lebih kepada proses mencuci bendasing didalam badan anda.

Pada musih hujan, tekak kurang berasa haus lantas ramai yang kurang meminum air. Oleh sebab itu masalah sakit badan dan lenguh ini lebih kerap dilaporkan berbanding pada bulan yang lain. Tipsnya mudah, hanya dengan meminum air masak sekitar 1.5 liter (air mineral botol besar) setiap hari, akan memudahkan proses mengeluarkan mendapan toksik didalam badan anda.

Pantang Larang Semasa Makan Vimax

Ada juga pelanggan yang bertanya kami tentang pantang larang memakan vimax dan bazooka usa. Sebenarnya pantang larang ni berkaitan dengan gaya hidup dan pemakanan sahaja. Contohnya pengambilan vimax dan bazooka adalah 30 minit lepas sarapan pagi. Anda digalakkan mengambil minuman selain kopi, teh dan minuman bersusu pada waktu sarapan.

Ini kerana kami dapati minuman jenis is akan memberikan tindak balas seperti loya dan tidak sedap perut apabila anda mengambil vimax atau bazooka selepas sarapan. Anda boleh minum kopi, teh dan minumam bersusu selepas 2 jam makan vimax. Maknanya anda kena selang teh, kopi dan susu 2 jam. Kalau setengah jam lepas sarapan memang belum cukup 2 jam. Benda ni bila bercampur dalam perut tu yang sebabkan rasa loya dan tak sedap perut. Sebaliknya anda boleh minum air masak, jus atau sirap pada waktu sarapan.

Selain tu saya amat galakkan anda memakai seluar dalam yang longgar seperti boxer supaya proses pembinaan isi dan pembesaran zakar tidak terjejas. Kalau pakai underware yang ketat ia biasanya akan menyebabkan isi yang dibina vimax atau bazooka akan sukar mengembang dan anda mendapat kesan besar yang lambat.

Jika Makan Ubat Doktor Boleh Ambil Sekali?

Sekiranya anda ada mengambil ubatan dan sppliment lain, juga disarankan jarakkan pengambilannya dalam sejam. Katalah anda sedang makan ubat doktor dan perlu makan selepas makan sarapan. Ambil dulu ubat doktor tu, dan kemudian lepas sejam barulah anda makan vimax atau bazooka.

Ini bertujuan supaya ubat yang anda ambil dapat beri kesan untuk masalah yang anda ambil. Lewatkan sedikit vimax atau bazooka sampai 2 jam pun tidak mengapa, yang penting jangan miss.

Itu adalah sedikit sebanyak update tentang cara ambil vimax dan bazooka usa semasa musim hujan. Amat bersesuaian kami turunkan tips seperti ini untuk anda beringat. Ini kerana Malaysia ni negara yang iklimnya panas dan hujan sepanjang tahun. Ada kalanya hujan turun setiap hari walaupun bukan pada musim tengkujuh. Dan bila hujan tekak tidak berasa haus lantas anda kurang meminum air. Bila kurang minum air, sering kali dilaporkan anda mengalami tidak sedap badan.

Jom Baca Cara Dapatkan Produk Kami

Vimax Canada
Bazooka USA
Kopi CEO

Di harap pencerahan ini tentang cara dan kesan makan vimax terjawab.

 

Last update on 11 April 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top