urutan batin

Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin

Urutan batin adalah satu kaedah untuk mengembalikan kesihatan batin lelaki. Urutan batin biasanya melibatkan 2 jenis iaitu urut batin seluruh badan atau urut batin pada kawasan pinggang hingga ke lutut. Setiapnya ada kelebihan dan kekurangannya sendiri. Namun jika anda nak pergi buat urutan batin, kami suggestkan anda buat urut batin seluruh badan kerana ianya lebih baik untuk tubuh badan.

Urutan Batin Lelaki

Kami blog Vimax Malaysia nak berkongsi sebuah cerita yang mana kisah seorang pelanggan yang datang berurut batin di Syifa Arjuna iaitu pusat urutan batin lelaki yang terletak di Kajang Selangor.

Pak Awang (bukan nama sebenar) menghadapi masalah semasa bersama dengan isteri muda yang dinikahinya 5 tahun yang lalu. Isteri pertama beliau telah meninggal dunia pada usia beliau 39 akibat barah. Beliau mulanya tak terfikir untuk berkahwin lain kerana sayang kepada isterinya.

Banyak pengorbanan yang telah dilakukan untuk isterinya sehingga beliau tiada rasa nak kahwin lain. Terlalu sayang dan cinta. Namun selepas hampir 10 tahun, beliau sering merasakan kesepian dan telah mengenali seorang ibu tunggal yang masih bergetah, awal 30 an.

Selepas setahun berkawan, beliau ambil keputusan melamar wanita tersebut yang kini menjadi isteri beliau yang sah. Waktu pertama kali beliau mendapatkan khidmat urutan batin dari Syifa Arjuna adalah 5 tahun lepas.

Masa tu baru seminggu berkahwin. Katanya beliau memang ada buat persiapan seperti urut zakar dan membuat serba sedikit senaman batin. Semuanya dibuat sendiri kerana rasakan diri dah berpengalaman menjaga kesihatan batin.

malam pertamaMalam pertama memang beliau dapat puaskan pasangannya. Akan tetapi Pak Awang berasa pelik kerana stamina dan tenaga batin beliau agak berkurang. Ini kerana pasangan baru berkahwin, sehari 2-3 kali tu biasalah. Tak kering bulu.

Tapi sebab sehari 2-3 kali sehari tu menyebabkan beliau sedar yang sebenarnya prestasi seksual beliau sangatlah lemah. Isterinya baru 32 tahun dan beliau dah 50 tahun. Pak Awang akhirnya mendapatkan khidmat urutan batin dengan syifa arjuna.

Proses Urutan Batin Di Syifa Arjuna

Di Syifa Arjuna hanya ada urutan batin untuk full body dan tiada untuk setengah badan. Beliau telah mengambil set rawatan selama 4 jam. Ianya dimulakan dengan bertungku diatas batu panas yang mempunyai sinar infra merah.

Sinar infra merah ini dapat melembutkan lemak dan urat pada kawasan utama yang berkaitan batin lelaki iaitu pada celah kangkang dan dubur. Ia dapat masuk hingga ke bahagian dalam tubuh yang biasanya sukar di jangkau oleh tangan tukang urut batin.

Proses kedua adalah urutan katil panas ceragem. Ia membuat urutan dari batu jed yang dipanaskan didalam katil ini. Ia membuat urutan pada saraf tunjang dan tulang belakang.

urutan batin ceragemApabila berbaring, katil akan scan kedudukan tulang belakang seseorang pesakit. Kemudian ia membuat urutan dari leher hingga tulang kawasan punggung. Katil ini telah dilengkapi dengan berbagai fungsi termasuk untuk rawatan pulih tenaga batin. Harga katil ini adalah rm16,000.

Urutan pada saraf tunjang bertujuan untuk memulihkan penyakit yang dihadapi. Ia bukan fokus untuk kesihatan batin sahaja, tetapi untuk berbagai – bagai sakit kronik. Ini kerana saraf tunjang yang mengawal semua pergerakan dan organ dalaman.

Secara amnya, jika anda mempunyai penyakit tertentu contohnya asma, ia akan mengurut pada kawasan tengkok lebih lama. Ini kerana ia adalah kawasan saraf yang menghubungan dengan kawasan pernafasan, paru – paru dan jantung.

urutan batin ceragem

Pada masa sama, anda akan diselimutkan dengan selimut dari seramik. Bahan seramik pada selimut ini akan memastikan haba dari katil tidak terlepas keluar. Sebaliknya haba ini akan masuk semula kedalam badan pesakit dan membantu proses penyembuhan yang lebih berkesan. Katil ini juga mempunyai sinar infra merah.

Proses bertungku dan urutan tulang belakang ini akan mengambil masa selama 2 jam. Selepas siap, pesakit akan disuruh mandi dan membersihkan toksik yang keluar bersama peluh.

Proses Urutan Batin Oleh Tuan Azahari

Seterusnya pesakit akan dibawa ke sebuah bilik urutan yang selesa. Ber aircond dan di lapik dengan tilam berhaba. Pesakit di urut seluruh badan bagi melancarkan peredaran darah, hilangkan sakit – sakit badan.

Urut batin seluruh badan ini sangat baik, ini kerana jika sudah berusia ada banyak faktor kesihatan yang menyumbang kepada masalah kebatinan. Kerana itu urutan seluruh badan lebih baik dari setengah badan.

Setelah habis satu badan diurut, kemudian barulah Tuan Azahari urut pada kawasan 3 segi zakar, dan bawah zakar. Proses urutan batin ini akan mengambil masa sekitar 2 jam.

Antara perkara yang dilakukan adalah mengurut pada celah kangkang sehingga isi zakar bertambah sehingga 2x ganda dari saiz asal zakar anda. Yes ini bermakna, proses urut batin ini tidak terhad untuk merawat batin pesakit sahaja, sebaliknya ia bantu besarkan zakar.

Dibawah ini adalah saiz zakar pesakit yang telah melalui proses urut batin dan urut besarkan zakar.

urutan batin

Batang zakar menjadi tebal, besar dan panjang apabila telah melalui proses urutan batin dan juga urut besarkan zakar. Menurut Tuan Azahari, jika melalui proses termasuk bertungku dan urutan katil panas, pesakit boleh mendapat saiz zakar sehingga 2x ganda.

Tetapi jika ambil rawatan urutan batin sahaja, kebanyakkan pesakit yang datang biasanya boleh mendapat pembesaran zakar sekitar 50% dari saiz asal. Masih banyak dikira terutama bagi lelaki yang memang mempunyai saiz zakar besar.

Penulis pun pernah mendapatkan rawatan dengan beliau. Anda boleh semak disini penulis ada kongsikan pengalaman urut besarkan zakar dan mendapat pembesaran sekali ganda dari saiz asal.

Okey berbalik semula pada kisah Pak Awang. Semasa datang pertama kali, Pak Awang dah seminggu bernikah dengan isterinya. Beliau mengadu sukar tahan lama, tiada tenaga dan stamina.

Nak besarkan zakar memang tidak pernah terfikir kerana zakar beliau memang semula jadi besar dan panjang 5 inci. Namun beliau agak terkejut setelah habis proses urutan batin kerana zakar beliau menjadi 7 inci setengah dan besar bertambah sekali ganda.

Sinar Baru Untuk Pak Awang

Oleh kerana Pak Awang tidak pernah berurut batin, dan dah lama tidak aktif menggunakan zakarnya, ia mempunyai banyak masalah berkaitan urat saraf. Beliau diminta datang buat 3x rawatan urut batin.

Feedback yang diterima selepas sekali datang, beliau sudah mampu tahan lama 15 ke 20 minit setiap sesi dan isterinya terlalu teruja dengan pembesaran zakar yang dialami. Kadang – kadang sampai 4-5 round sehari pun pernah.

Yelah, isteri mana tak suka bila zakar suami semakin besar dan panjang. Dapat mencapai titik G-Spot mereka yang paling dalam yang memberi kelazatan berterusan. Sentiasa padat dan sempit apabila zakar suaminya menjadi sangat besar.

Selepas 3x rawatan Pak Awang beritahu yang beliau sangat bahagia. Tidak pernah mengecewakan. Tambahan lagi beliau dibekalkan dengan minyak kambing gurun yang sangat baik mengubati masalah zakar kurang keras, zakar hampir mati pucuk dan berbagai lagi masalah batin yang sering melanda lelaki berkahwin.

Pak Awang juga akan datang setiap 6 bulan bagi memperkasakan dirinya. Kini telah 5 tahun, beliau masih lagi datang untuk dapatkan khidmat urutan batin. Katanya pernah juga mencuba urut batin di tempat lain, tetapi kebanyakkan tukang urut batin ini hanya urut biasa – biasa sahaja dan tak beri kesan.

Sesetengahnya ada juga tukang urut gay yang hanya nak ambil kesempatan keatas dirinya. Ditambah dengan saiz zakar yang besar dan panjang, ada juga tukang urut batin yang offer nak hisap batang beliau atau sehingga buat terpancut.

Jom Tengok Video Cara Urut Batin Disini

Pun begitu, beliau betulkan niat dan tak mahu teruskan proses urutan batin kerana tujuan beliau datang adalah untuk berusaha bahagiakan rumah tangga. Dan bukan nak buat maksiat. Setelah itu beliau hanya konsistan berurut batin dengan Arjuna Syifa sahaja.

Alamat Pusat Urutan Batin Syifa Arjuna

Kepada yang nak dapatkan urutan batin yang sebenar boleh menghubungi

Tuan Azahari di talian 012-638 3934.

No 23, Jalan Permai 8,
Taman Ayer Hitam Permai,
43000 Kajang, Selangor.

Anda juga boleh Google terus Syifa Arjuna untuk peta lokasi pusat rawatan. Service urut batin yang dijalankan di Syifa Arjuna adalah service urutan batin sebenar dan paling terbaik, anda mesti dapatkan khidmat mereka.

 

 

Last update on 11 April 2020

4 thoughts on “Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin”

    1. Review ni ditulis 2 bulan yang lepas. Saya ada hubungi tuan Azahari (tukang urut), katanya dalam minggu ini beliau sedang bercuti bersama keluarga. Balik kampung katanya. Bermula isnin depan akan disambung balik khidmat urut batin lelaki yang beliau lakukan. Andai kata tuan – tuan ada hubungi beliau tetapi tidak berjawab, boleh tinggalkan pesanan whatsapp. Ini kerana beliau selalu gagal untuk jawab panggilan telefon kerana tidak boleh berlama – lama kerana sibuk dengan urusan urut batin. Tak menang tangan katanya.

      1. adukA