kesan sampingan vimax

Kesan Samping Vimax & Bazooka Pada Musim Tengkujuh

Kesan sampingan vimax dan bazooka pada musim tengkujuh ini mengingatkan kami pada seorang pelanggan. Pelanggan ini katanya dapat kesan sampingan vimax.

Beliau sebenarnya dah guna vimax selama 2 bulan. Pada bulan ketiga, beliau mendapat kesan sampingan yang kebetulan masa tu bulan dec time musim hujan.

 

Kesan Sampingan Vimax Dan Bazooka

Kedua – dua produk ini mendapat perhatian kami kerana vimax dan bazooka adalah antara 2 produk besarkan zakar yang diminati ramai.

Kedua – duanya sudah bina nama selama 20 tahun dalam pasaran, dan pada admin ianya adalah produk “zaman dulu” dengan teknologi lama.

Teknologi lama ni menyebabkan anda mendapat kesan – kesan yang sebenarnya disebut “healing process” dan bukanlah kesan sampingan. Kesan sampingan adalah perkara yang berlaku selepas beberapa tahun menggunakan sesuatu produk secara konsistan.

 

Kita ambil contoh gula. Ia jadi penyedap dalam manisan dan minuman. Ambil sehari sekali dalam jumlah berhemah no problem.

Tetapi bila anda jadikan minuman manis, makanan manis setiap masa, lepas tu tidak bersenam. Cukup umur 40 tahun dapat kencing manis. Ini barulah dikatakan sebagai kesan sampingan kerana tidak kawal pengambilan gula.

Tapi tidak dinafikan yang memang ada kesan sampingan jangka pendek seperti apabila anda ambil sesuatu produk memang power, tapi esoknya bangun tidur sakit urat dan sendi sana sini.

Boleh jadi masalah ini ada pelbagai. Badan anda mungkin bermasalah tanpa anda sedari. Jadi apabila makan produk herba seperti vimax dan bazooka ia triggered masalah yang anda hadapi.

Kurang Minum Air

kesan sampingan vimax

Kesan sampingan yang berlaku pada vimax dan bazooka biasanya disebabkan kurang minum air. Sebenarnya bukan vimax bazooka sahaja, tetapi banyak lagi produk diluar sana yang berikan kesan seperti berikut:

  • Pening
  • Demam atau rasa macam nak demam
  • Loya
  • Sakit urat

Ini adalah sintom biasa bila anda ambil produk ubat kuat dan yang boleh besarkan zakar. Bila produk besarkan zakar, ia fokus pada pembinaan isi urat supaya ia jadi lebih besar dan seterusnya dapat besarkan zakar.

Tidak hairanlah anda mendapat sakit urat. Dan untuk masalah diatas, saranan saya cukup minum sekurangnya air masak 1.5 liter setiap hari.

Air akan bantu naturalkan kesan herba yang kuat, sebab produk seperti ini biasanya high dose dan cuba capai semua peringkat umur. Untuk usia yang 50an tiada masalah kerana badan mereka memang perlukan supply yang banyak (dose tinggi) untuk capai hasrat mereka.

Manakala yang muda ambil produk high dose ini lebih mendapat kesan sampingan.

 

Pada saya didalam vimax ia tidak mempunyai dose yang tinggi. Tapi anda still kena minum banyak air masak.

Terutamanya bila anda kerja office ber-aircond, atau pada musim hujan. Anda akan berasa kurang haus.

Jadinya secara tidak sengaja, anda kurang minum air.

Bila saya beritahu kepada pelanggan yang pada bulan ke 3 ambil vimax tu, dia baru realize yang dia kurang minum air sebab tak haus.

Lepas tu tak kedengaran lagi pertanyaan dan masalah seperti ini dari pelanggan tersebut.

Memang biasa berlaku hal seperti ini kerana mereka tidak aware tentang pentingnya minum banyak air masak. Bukan sahaja sewaktu ambil produk seperti ini, tetapi setiap masa.

Jika anda berminat nak dapatkan produk kami boleh semak pada link dibawah

Jom Dapatkan : Vimax Canada

Jom Beli : Bazooka USA

Bazooka ni untuk lelaki berkahwin sahaja. Vimax lelaki berkahwin dan bujang. Bazooka kesan dia kuat dan kena dipuaskan dengan adanya pasangan. Kalau pancut cara lain still sakit kepala.

Vimax pulak lebih sesuai untuk lelaki bujang. Tapi yang berkahwin pun menggemarinya kerana ada tahan lama tetapi bertahan sekitar 6 jam sahaja selepas ambil. Fungsi utama untuk besarkan zakar, sementara tahan lama sedikit saja.

Itu adalah penjelasan yang mungkin boleh anda fahami kesan sampingan vimax dan bazooka yang lebih tinggi komplain pada musim tengkujuh.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Sertai Dropship Kami
This is default text for notification bar