Super Bigger Oil Bantu Lelaki Yang Bermasalah Ambil Produk Makan

Produk Super Bigger Oil atau SBO ni saya jumpa dan kenal didalam instagram. Dan rupanya owner produk super bigger oil ni duduk dalam 15km dari rumah saya. Dan setelah cuba sebotol, saya telah jadi regular customer selama 2 tahun sudah, untuk produk super bigger oil ini.

Ini Kisah Saya Gunakan Super Bigger Oil

Ini merupakan kisah saya sendiri apabila mencuba produk super bigger oil. Dalam perkongsian saya tentang cara membesarkan zakar, saya ada cerita semasa bujang saya mendapat 4 inci pemanjangan zakar dan lebih lebar ukur lilit semasa tegang. Selepas itu semasa baru berkahwin, saya gatal pergi cuba gunakan pam zakar. Selepas itu bermula kisah pahit saya.

Waktu baru kahwin kepanjangan zakar adalah standard 6.5 inci. Memang geram tengok batang sendiri yang memanjang dari 2.5 inci sebelumnya. Kemudian saja nak try pam zakar, lepas sebulan memang menakjubkan. Zakar menjadi lebih gemuk dan lebih panjang. Masalah mula berlaku apabila berhenti mengepam zakar. Kepanjangan lepas sebulan pam adalah 8 inci.

Kesan Lepas Berhenti Pam Zakar

Saya dapati beberapa masalah mulai terjadi, antaranya

  • Zakar jadi kecut dan memendek
  • Cuma tinggal 5 inci sahaja lepas sebulan berhenti
  • Masalah sukar tahan lama mula menjelma
  • Sukar tahan kencing, setengah jam sekali nak ke tandas dan pernah berkali – kali terkencing dalam seluar. Lepas berubat barulah kembali pulih dan boleh tahan kencing.
  • Masalah yang terjadi kerana bila kita pam sampai sendat balang pam sehingga mengganggu urat pada pundi kencing.
  • Dan sejak itu saya berhenti menjual pam zakar kerana kesan buruknya.

Memang tension rasanya apabila zakar yang dulu dapat dengan vimax dah cukup besar dan panjang, tiba – tiba menjadi kecut dan kurang panjang. Sudah tentu ia efek prestasi saya semasa bersama isteri. Setelah berubat, akhirnya saya dapat hilangkan masalah dengan urat pundi kencing tersebut. Akan tetapi saya masih menghadapi masalah sukar tahan lama.

Saya mendapatkan stok bazooka usa, iaitu ia sangat disukai oleh pelanggan yang dah berkahwin kerana kepowerannya. Ia ada fungsi besarkan zakar, tambah stamina, bertenaga dan tahan lama, serta mengandungi vitamin E yang dapat menambah jumlah sperma. Tambah air mani lah senang cerita.

Akan tetapi saya mendapat pedih hulu hati disebabkan dosnya yang tinggi. Saya pernah menggunakan bazooka usa untuk melihat keberkesanannya membesarkan zakar. 2 botol saya guna masa tu dan tiada sebarang masalah pedih hulu hati yang berlaku. Tapi ini baru ambil 2-3 biji dan kemudian saya berhenti gunakan ia kerana masalah sama terus berlaku.

Dimasa Inilah Saya Di Pertemukan Dengan Super Bigger Oil

Semasa mula – mula test, saya try letak pada urat belakang tangan. Lepas 5 minit masih macam biasa je saya lihat. Sedangkan saya lihat testimoni gambar sebelum dan selepas disapu pada urat belakang tangan memang real urat mengembang. Tapi menurut owner produk super bigger oil ini, beliau nyatakan guna 2 jam sebelum bersama untuk dapat kesan maksima.

Lepas tu saya drive balik rumah, ambil masa dalam 20 minit. Lepas masuk parking, saya terperasan yang urat pada belakang tangan sudah kembang membesar. Waktu itulah terpacul dari mulut saya..

This is good one..

So Apakah Kandungan Super Bigger Oil

Kandungan super bigger oil adalah 3 bahan sahaja

  • Minyak Lintah
  • Minyak Belacak
  • Minyak Dhab

Minyak Lintah – memang terkenal untuk membesarkan zakar dan mengembangkan urat zakar. Jika anda menggunakan minyak lintah yang murah, biasanya anda akan mendapati pembesaran dan pemanjangan zakar adalah cukup lambat. Tidak bagi minyak lintah yang berharga RM80 keatas seperti minyak lintah gunung tok ayah ia memang berkesan mengembangkan isi zakar kerana kandungan minyak lintah yang pure.

Minyak Belacak – sesuai bagi lelaki yang selalu bermasalah sukar untuk keraskan zakar. Perkara ini sering dialami lelaki akhir 40an nak masuk 50 gitu. Masalah zakar lambat keras dan susah keras sering berlaku. Ini akan menyebabkan, zakar sukar membuat tusukan. Kalau dapat tusuk faraj isteri, biasanya wanita tidak akan puas kerana zakar tersebut, gagal menyentuh dan gagal tenyeh pada titik nikmat isteri.

Malah mereka merasa sakit disebabkan zakar yang sorong tarik tidak memberikan impak kepada mereka. Fungsi minyak belacak memang terkenal sebagai membantu keraskan zakar dengan cepat.

Minyak Dhab – pula sangat terkenal didalam mengubati zakar yang hampir mati pucuk. Ini sangat sesuai bagi lelaki yang mengambil ubat doktor seperti ubat kencing manis yang menyebabkan zakar sering layu, susah bangun, susah keras dan pelbagai lagi sehingga menyebabkan zakar hanya bangun sekali sekala sahaja.

Ini Merupakan Pengalaman Dan Testimoni Super Bigger Oil

Malam selepas beli minyak super bigger oil, saya gunakan untuk urut pada zakar. Saya urut sekitar 5 minit sahaja. Selepas itu saya menonton tv dan malam itu tak sangka ada game pulak. Kalau ikutkan dah lebih 4 jam saya sapukan minyak super bigger oil ke zakar.

Masa ini saya masih mempunyai masalah tahan lama dan harapan sebenarnya untuk tambah saiz dan kepanjangan zakar. Saya sama sekali tidak pernah terfikir dengan menggunakan minyak urut zakar seperti SBO mampu beri tahan lama yang cukup lama. Dekat 40 minit mendayung.

Isteri pula suka benar kerana suaminya telah power semula. Saya juga sedar semasa mahu memasukkan zakar, berlaku sedikit kesulitan. Isteri menyatakan zakar saya telah membesar dan beliau dapat rasakannya. Dan itulah punca sukar nak buat kemasukan.

Memang rasa best gile apabila dapat bahagiakan isteri sekali lagi. Seks yang lama membantu pengumpulan dan pengeluaran air mani yang banyak. Itulah yang berlaku, apabila terpancut air mani dengan banyak, anda akan merasa pengalaman seks tersebut sangat memuaskan.

Yang Paling Saya Tak Sangka.. Lepas Pancut Zakar Masih Keras Dan Sedia Masuk Pusingan Kedua Tanpa Perlu Tunggu 10-15 Minit.

Kesannya adalah seperti menggunakan produk makan yang power seperti candy b, bazooka usa dan pelbagai lagi. Saya dah pernah guna pelbagai jenis minyak lintah dan memang ternyata ia untuk tujuan saiz sahaja. Tahan lama memang sukar atau terdapat penambahan 5 ke 10 minit sahaja. Tetapi dengan minyak super bigger oil, kesannya sama seperti mengambil produk makan diatas.

Saya kini dapat menikmati semula kehidupan suami isteri yang lebih bahagia dari sebelumnya. Ini semua baik dan berkesan bagi mereka yang menghadapi masalah tidak boleh mengambil produk makan, tetapi masih boleh beroleh kebahagiaan melalui produk minyak urut zakar seperti Super Bigger Oil.

Jom Semak : Harga Produk Super Bigger Oil Disini

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *