3 Video Cara Urut Zakar Untuk Panjang Dan Besarkan Batang Lelaki

Anda cari cara urut zakar yang sebenar? Jom TONTON VIDEO cara urut batang lelaki supaya cepat besar dan panjang! Teknik mengurut zakar ini merupakan teknik yang telah digunakan sejak 800 tahun yang lalu oleh golongan arab sudan. Cara urut zakar ini biasa disebut Urutan Jelqing.

Persediaan Sebelum Urut Zakar

Persediaan sebelum urut zakar ni wajib dilakukan at least seminggu pertama. Tapi kalau dapat lakukan setiap hari memang terbaik, terutama bagi yang mempunyai pemanas air mandi dirumah. Water heater.

 

persediaan urut zakar

Sebabnya jika anda tidak pernah atau sudah lama tinggalkan cara mengurut zakar, maka rutin – rutin ini perlu dilakukan untuk maksimumkan pembesaran zakar.

  1. Pertama sekali sebelum mengurut zakar pastikan anda mandi air hangat/panas suam untuk bolehkan pengaliran darah menjadi aktif.
  2. Jika tiada water heater, boleh gunakan tuala yang di rendam air panas suam. Dan tuamkan dikawasan zakar, bawah peha, dan kawasan ari-ari (kawasan atas batang zakar) selama 10 ke 15 minit.
  3. Sebaik-baiknya buat waktu malam dan sebelum tidur kerana masa ni badan kita sudah relax dan bertenang.

Tak susah pun persediaan sebelum nak mengurut zakar. Cuma kena cari tempat privasi. Tapi kalau anda dah berkahwin, tak salah untuk ajak isteri tolong urutkan zakar anda. Boleh menambah intim dalam perhubungan.

 

wanita urut zakar lelaki

Cara Urut Zakar Dengan Minyak Lintah

Penggunaan minyak lintah biasanya memang akan membantu untuk kembangkan isi zakar supaya lebih cepat membesar. Ada minyak lintah yang kurang kandungan lintahnya, dan ada juga yang banyak kandungan lintahnya.

Contohnya Minyak Lintah Gunung Tok Ayah, anda sapu sahaja pada zakar, ia sudah kembangkan zakar. Ini belum lagi di urut, jika di urut lebih cepat lagi isi zakar mengembang.

Cara minyak lintah besarkan zakar adalah dengan meresap di permukaan zakar dan mengembangkannya. Dalam Vimax Intensive Growth Formula, kami menggabungkan penggunaan vimax dan minyak lintah untuk mempercepatkan proses pembesaran dan pemanjangan zakar.

 

urut zakar minyak lintah

Video Cara Urut Zakar @ Urutan Jelqing

Dibawah ini merupakan video cara urut zakar yang pertama. Ini adalah kaedah urutan wet jelqing yang mana anda perlu gunakan bahan pelincir untuk mudahkan proses urutan dan tidak memeritkan.

Jom Baca Cara Keraskan Zakar Dan Mudah Buat Tusukan

 

 

Jom Semak : Harga Vimax Canada

 

  1. Kalau lihat zakar diatas, ianya adalah bagi lelaki yang tidak bersunat. Akan tetapi bagi zakar lelaki melayu yang bersunat, cara terbaik adalah dengan melurutkan kulit zakar ke bawah terlebih dahulu.
  2. Sebabnya kita nak alihkan isi yang telah dibina vimax dalam batang zakar. Bukan pada kulit.
  3. Urut semasa zakar sedang 20% ke 80% tegang. Jangan urut zakar masa 100% tegang. Jika zakar menjadi tegang 100%, berhenti dahulu. Dan ulang 21 kali.
  4. Lurutkan kulit zakar ke pangkal zakar, dan buat OK GRIP seperti gambar dibawah. Pastikan pegangan 2 jari tersebut, ketat sedikit supaya, anda boleh alihkan isi zakar jadi memanjang.
  5. Cara ini jadi betul – betul berkesan, sehingga 1 inci sebulan seandainya anda ikut suggestion kami dalam Vimax Intensive Growth Formula. Kelebihan formula kami adalah hasil yang kekal dan proses yang cepat.

 

 

 

Dalam video kedua ini, ia masih lagi cara panjangkan zakar dengan teknik – teknik yang memang dah terbukti berkesan untuk memanjangkan zakar.

 

cara urut zakar lelaki
OK GRIP

Video Cara Urut Zakar Supaya Cepat Besar

 

 

Video di atas pula merupakan video cara besarkan zakar dengan teknik Sadsak Slinky. Cara yang ditunjukkan adalah bertujuan melebarkan saluran kencing. Ini sesuai bagi mereka yang masih kencing bercabang. Itu tandanya ada halangan pada saluran kencing.

cara urut zakar

Apakah Kelebihan Urut Zakar?

Kelebihan urut zakar adalah bertujuan untuk meningkatkan prestasi lelaki semasa bersama pasangan. Urutan zakar juga sangat baik untuk melancarkan peredaran darah secara maksimum.

Bilakah Waktu Sesuai Untuk Mengurut Zakar?

Waktu paling baik untuk mengurut zakar adalah pada waktu malam dan dilakukan sebelum tidur. Ini kerana otot zakar sedang dalam keadaan relax dan dapat menjamin keberkesanan proses urutan zakar.

Berapa Lama Zakar Perlu Diurut?

Untuk mendapat kesan terbaik seperti pemanjangan, pembesaran dan tahan lama, anda perlu urut zakar dalam tempoh sekurangnya 15 minit dan boleh sehingga setengah jam.

 

Ketahui Kebaikan Urutan Batin Lelaki
Ketahui Bagaimana Vimax Canada Besar Dan Panjangkan Zakar Lelaki
Semak Kebaikan Super Bigger Oil

Selain itu cara sama dapat melebarkan saluran darah didalam zakar anda. Ia senaman zakar yang berkesan untuk anda yang ingin besarkan zakar dengan cara urut zakar.

 

Last update on 11 April 2020

6 thoughts on “3 Video Cara Urut Zakar Untuk Panjang Dan Besarkan Batang Lelaki”