Cara Keraskan Zakar Dan Mudah Buat Tusukan

Cara keraskan zakar yang akan dikongsi ini, merupakan pengalaman sebenar. Masa tu saya sukar nak keraskan zakar waktu nak bersama. Perkara ni jadi semasa honeymoon kami di Cameron Highland. Mujur ejen abam ada stok di area taiping. Sebab masa ni saya bercuti 6 hari. Rugi kot kalau masa nak bercuti bersama pasangan dibuai rasa bersalah tak dapat tunaikan tanggungjawab sebagai suami. Jadi hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua cara keraskan zakar agar mudah buat tusukan.

Zakar Tak Keras?

Inilah masalah yang saya hadapi apabila bercuti di tempat sejuk. Kalau balik KL memang ok je kekerasan zakar. Cuma tak pasti kenapa, mungkin masa tu musim hujan dan cuaca lebih sejuk dari biasa. Maka zakar pun ikut kecut. Kalau masalah zakar kurang keras ni ia bersifat sementara, berbanding lelaki yang memang menghadapi masalah ini sepanjang masa.

Mereka biasanya terdiri dari

  • Stress, Kerja kuat dan kurang berehat
  • Faktor usia yang meningkat biasanya akhir 40an keatas
  • Masalah kencing manis

Ini adalah antara yang kerap dilaporkan oleh pelanggan tentang situasi mereka. Jika yang jenis kuat bekerja dan kurang rehat dan riadah, itu penyumbang kepada masalah yang lebih teruk kelak. Banyak kisah rumah tangga yang berlaku kerana masalah orang lelaki yang terlalu fokus kepada kerja dan mendapat rehat yang minima.

Ia mengganggu fungsi dan keinginan seksual. Ada lelaki yang tak layan bini sebab kerja yang terlalu menekan, penat dan tak larat. Namun kebiasaan alasan ini diberikan kerana kote dah tak mampu tegang. Susah bangun dan susah keras. Lantas sebab malu dengan isteri, demi ego, mereka berikan berbagai alasan untuk bersama.

Jika usia meningkat lebih 40, masa ini kita orang lelaki kena banyak berjaga – jaga kerana kesihatan yang tidak dijaga akan mengakibatkan penyakit datang. Pelbagai jenis penyakit juga penyebab keinginan seksual anda terbantut dan tidak beri impak apabila isteri lawa – lawa. Ini tandanya anda sudah perlu dapatkan kembali kesihatan dan keinginan bersama.

Masalah Zakar Kurang Keras Bagi Pesakit Kencing Manis

Sebenarnya bukan pesakit kencing manis sahaja yang perlu peka, tetapi lelaki masuk usia 40 tahun dah kena berjaga – jaga. Jangan sampai anda kena berulang – alik ke hospital setiap bulan kerana ada penyakit menyinggah. Ramai orang yang berpenyakit apa pun, pada saat ini akan mempunyai perasaan ingin bersama tetapi seringkali gagal puaskan pasangan kerana masalah zakar kurang keras.

Pesakit kencing manis adalah satu contoh dari berbagai penyakit lain. Pengambilan ubat doktor dalam tempoh lama akan menyebabkan fungsi kelelakian anda mengalami kesan buruk. Ia bermula dari masalah sukar tahan lama dan sukar keraskan zakar. Lebih teruk lagi sukar buat tusukan.

Apakah Kesan Buruk Terhadap Rumah Tangga Anda Kelak Jika Masalah Zakar Kurang Keras Berlarutan?

Saya rasa, anda pun tahu apa kesan paling buruk iaitu anda boleh kehilangan fungsi kelelakian. Kalau bercerai berai tu memang biasa. Sekurangnya masih ada option berkahwin lain. Tetapi jika masalah zakar tak keras, dah berlarutan sehingga mati pucuk, tentu merana diri.. keinginan ada. Zakar ada, tapi tak berfungsi..

Masalah yang saya hadapi, walaupun sementara tapi cukup menyiksaan buat kami suami isteri. Setiap kali nak bersama, mestilah kita foreplay dahulu sehingga naik nafsu. Yang potong stim apabila zakar tak keras sepenuhnya atau keras sekejap sahaja, akibat cuaca yang agak sejuk.

Isteri kitalah kesian dah semangat nak menerima kemasukan, tapi terbantut oleh masalah sukar nak buat tusukan zakar ke faraj. Selagi zakar tak cukup keras, apa pun tak boleh..

Tahu Tak! Apa Pun Tak Boleh! Memang Tension Rasanya..

Jadi saya pun meminta ejen ditaiping yang merupakan abang ipar saya untuk hantarkan produk yang saya pun terlupa nak spare. Nama pendek produk ini adalah SBO. Atau nama penuhnya Super Bigger Oil.

Bunyinya seperti untuk besarkan zakar, tapi macam mana ia boleh bantu pada peningkatan kekerasan zakar?

Haa ini nak cerita ni, memang namanya gitu dan masa pertama kali saya angkat stok saya pun berfikiran begitu. Masa beli mestilah sebab nak bagi saiz besar lagi. Pembesaran zakar, saya dapat masa dah guna seminggu. Zakar jadi lebih gemuk dan bertambah dalam 5mm lepas seminggu.

Cara Keraskan Zakar Yang Sebenar

Sebenarnya, bagi ramai lelaki yang dah lama kahwin, soal saiz bukanlah masalah besar bagi mereka. Ini kerana, kita semua tahu, jika zakar besar sahaja tetapi zakar tak keras, memang satu sen pun tak guna. Betul tak..

So saya gunakan Super Bigger Oil untuk keraskan zakar. Saya masih ingat ketika pertama kali guna. Kebetulan malam tu ada “game” pulak. Memang tidak dirancang sama sekali. Tapi kelainan yang saya rasa semasa gunakan SBO ini, saya tak pernah rasa pada mana – mana minyak yang saya pernah guna.

Keistimewaan SBO

SBO mengandungi 3 komponen utama iaitu

  • Minyak Lintah
  • Minyak Dhab
  • Minyak Belacak

Fungsi setiap minyak

  • Minyak lintah bantu mengembangkan zakar supaya ia menjadi besar dan panjang
  • Minyak dhab digunakan untuk betulkan urat saraf pada keliling zakar. Ia bantu pulihkan urat saraf yang sebelum ini lemah sehingga ia mampu bangun semula.
  • Minyak belacak mempunyai kegunaan untuk tahan lama dan juga mudah keraskan zakar.

Testimoni Super Bigger Oil

Ada pelanggan wanita yang order untuk suaminya memberi testimoni, bahawa zakar suami yang berusia 55 tahun boleh diguna bila – bila masa. Jarak usia pasangan ini adalah 10 tahun. Jadi pada usia 45 kakak ini masih bernafsu (milf LoL!).. so dengan mendapatkan sbo katanya, mahal sedikit pun tak apa asalkan ia benar – benar dapat bantu rumah tangga mereka.

Testimoni seorang lagi pelanggan, beritahu yang beliau juga menghadapi masalah zakar kurang keras. Semasa cari cara keraskan zakar, beliau menjumpai laman ini dan sangat berterima kasih. Ini kerana beliau mengambil ubat doktor iaitu viagra. Akan tetapi doktor tidak membenarkan beliau ambil selalu. Seminggu cuma sebiji sahaja yang dibenarkan, kerana bimbang efak pada jantung. Pelanggan ini sebenarnya sudah 15 tahun makan ubat kencing manis dan zakar beliau hampir mati pucuk. Disebabkan makan ubat yang berpanjangan juga, beliau mendapat penyakit lemah jantung.

Oleh sebab itu, beliau merasakan yang kehilangan “nikmat berumah tangga” disebabkan penyakit yang dihadapi. Seminggu sekali memang tidak cukup bagi isterinya yang masih awal 30an. Katanya risau juga kalau isteri keluar ikut pintu belakang. Lepas ditemukan dengan SBO, beliau dah rajin “minta”. Sebab dia tahu, guna SBO tak pernah mengecewakan. Paling menjadi kesukaan beliau, apabila dah pancut pun masih keras dan boleh terus second round.

Bagi saya sendiri, memang dah tahu cara keraskan zakar dan mampu bertahan lama dengan super bigger oil ni. Kerana itu sanggup bayar extra untuk minta abang ipar hantarkan stok sampai ke cameron. Katanya alang-alang dah kesini, angkutlah anak isteri bermalam sehari di sini. Lagipun taiping – cameron ambil masa 3 jam lebih.

Pada saya apalah sangat kos mereka bermalam disini berbanding honeymoon yang terganggu. 4 hari lepas tu percutian kami jadi lebih indah dan menyeronokkan.

Antara yang best masa guna sbo adalah
  • Tahan lama
  • Zakar keras macam besi
  • Mampu buat tusukan
  • Cepat puaskan isteri kerana zakar yang keras mampu menyentuh Gspot dalam faraj wanita
  • Zakar lebih besar dari biasa
  • Kadang ada hari termiss lupa pakai, tapi ada game. Tetap kuat dan tahan lama.
  • Penggunaan lama dan berterusan mampu gemukkan dan panjangkan zakar
  • Tiada kesan sampingan
  • Baunya pula tidak busuk, tidak hanyir.
  • Ada campuran pewangi dan bau seperti gincu wanita

Kalau nak ambil feel, pergi bau gincu isteri anda.. memang sebijik dan tak terlalu wangi. Berbanding sesetengah – setengah minyak urut zakar yang ada dalam pasaran, kebanyakkannya terlebih pewangi dan menyebabkan gatal – gatal pada kawasan zakar.

Itu adalah serba sedikit perkongsian saya tentang cara keraskan zakar. Masalah ini selalunya orang mencari solusi yang salah seperti mengambil ubat kuat yang biasanya mempunyai kesan sampingan seperti pening, muntah dan demam yang disebabkan tindak balas herba yang terdapat didalam produk.

Penggunaan produk herba sangatlah tidak sesuai bagi mereka yang bergantung dengan ubat doktor. Ini kerana produk herba biasanya akan bertindak singkirkan dadah dalam badan, dan ia termasuklah ubatan doktor yang dimakan. Kerana itu pendekatan produk seperti viagra menjadi pilihan pakar perubatan. Namun penggunaan dan kekerapan ambil juga dikawal ketat.  Anda tidak harus putus asa kerana Super Bigger Oil @SBO mampu bantu kembalikan keharmonian rumah tangga.

Anda boleh dapatkan produk kami di SHOPEE

Beli Super Bigger Oil Di Shopee

Semoga pencarian anda dapat di hentikan disini, dan jangan lupa ambil tindakan sekarang. Hubungi cara whatsapp atau call untuk dapatkan stok bigger oil anda hari ini. Sekian dulu update dari saya tentang cara keraskan zakar.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *