pil bazooka

Pil Bazooka Khas Untuk Lelaki Berkahwin

Pil Bazooka USA adalah kapsul yang akan bantu anda jadi lelaki gagah. Bazooka USA akan bantu anda tahan lama, keraskan zakar, besar dan panjangkan zakar serta tambah air mani.

Apakah Pil Bazooka USA

Secara amnya bazooka pills usa ni adalah kapsul yang akan bantu anda yang hadapi masalah zakar yang cukup kronik dan masa sama ingin beri kelainan semasa bersama.

pil bazooka usa

Kelainan tersebut, zakar akan menjadi besar sedikit berbanding sebelum ambil bazooka.

Bazooka ni herba dia terdiri dari maca dan tongkat ali. Sebenarnya ada 12 herba yang mana 7 dari herba dalam vimax pun ada dalam bazooka.

Ini bermakna bazooka usa juga bantu besarkan zakar kerana vimax memang untuk besarkan zakar.

Jadi dia masukkan herba vimax supaya ia mampu bekalkan fungsi besarkan zakar.

Dalam bazooka juga ada l-arginine, zink dan vitamin e.

L-arginine ni digunakan untuk lancarkan peredaran darah. Semasa guna anda boleh rasa zakar anda macam bergetar, rasa seperti darah bergerak masuk didalam zakar.

Zink pula digunakan untuk tambah baik fungsi telur dan mantapkan urat zakar.

Manakala vitamin e digunakan untuk menambah jumlah air mani dan sperma.

Fungsi Bazooka USA

Fungsi utama apabila ambil bazooka usa adalah untuk kesan tahan lama yang cukup power.

Malah bazooka usa adalah produk paling kuat dari senarai produk kami.

Namun ada juga pelanggan yang tidak tahan dengan kesan sampingan semasa ambil pil bazooka.

Kesan – kesan sampingan ini biasanya boleh dihilangkan dengan meminum banyak air masak.

Akan tetapi ada juga pelanggan yang mengadu masih pening kepala apabila ambil 2 biji sehari.

pil bazooka

Ini kerana didalamnya ada 60 biji. Jadi saya akan sarankan pelanggan ambil sebiji sahaja.

Jika anda ada masalah lemah tenaga batin yang serba serbi teruk seperti sukar bangun, tak tahan lama, penggunaan 2 biji mungkin diperlukan.

Tetapi jika anda tidak boleh handle kesannya, maintain sebiji sehari sudah memadai.

Ada juga pelanggan menggunakan bazooka semasa nak bersama sahaja. Seeloknya ambil 2 jam sebelum bersama.

Tapi katalah pagi anda dah makan sebiji, 2 jam sebelum bersama tak perlu sebiji lagi sebab kesan yang ambil dari pagi biasanya cover untuk tahan lama sampai esok.

Bazooka USA Besarkan Zakar?

Ya semasa admin dah dapat 3 inci pemanjangan zakar dengan vimax, kemudian admin ambil bazooka untuk besarkan pula.

besarkan zakar

Waktu tu bazooka baru masuk tahun 2014, dan bos bagi test percuma.

Waktu ni saya bujang dan ambil 2 biji, terus demam 5 hari. Lepas tu saya cuma ambil sebiji sehari. Pun masih power kesannya.

Jadi saya sangat tidak suggest orang yang tiada isteri disamping untuk makan bazooka.

Ada banyak lagi produk besarkan zakar yang beri rasa aman kepada lelaki bujang seperti vimax, sizegenix dan alpha men formulation.

Kesan saya makan bazooka 1 botol, dihabiskan dalam 2 bulan beri kesan besar dan panjang sekata 1.5cm.

Jom Semak : Harga Bazooka Pills

Baca Juga : Testimoni Bazooka USA

Jika anda sedang menghadapi masalah batin yang teruk, pil bazooka memang boleh di gunakan untuk sementara waktu.

Ia tidak merawat, ia hanya berikan kesedapan yang anda perlukan semasa ambilnya.

Ada rawatan yang sesuai seperti urut batin yang boleh anda cuba yang ada sangat banyak kebaikannya untuk tempoh jangka panjang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top