review alpha men's formulation

Review Alpha Men Formulation Gembirakan Isteri Tersayang

Review alpha men formulation ini kami terima dari seorang pelanggan yang hadapi masalah zakar kecil. Masa tu dia baru kahwin dan ternyata alpha men tablet telah bantu beliau jadi lebih gagah.

Kisah Mat

Kami namakan sahaja pelanggan ini sebagai Mat (bukan nama sebenar)

Mat masa ni pada tahun 2018 telah menamatkan zaman bujang pada usia 23 tahun. Tapi mat sangat tidak gembira dengan kehidupan berkahwinnya kerana isteri tidak mahu lakukan hubungan seks.

zakar kecil

Isterinya pula gadis hot yang dicintai semasa zaman sekolah lagi. Sama umur. So kahwin muda zaman sekarang ni agak besar cabaran dan dugaannya.

Walau dah bercinta lama, tapi kalau bab lelaki tak dapat puaskan pompuan ni, macam – macam bentuk penganiayaan yang lelaki terima.

Mat mengadu kepada saya tentang masalah zakar kecil sehingga isteri tak mahu bersama. Isteri ugut selagi batang zakar suaminya tidak dibesarkan, dia tidak mahu bersama.

Sadis wey, nak kahwin bukan sedikit duit keluar. Tapi dah bersama dia cuma dapat main sekali sahaja pada malam pengantin. Lepas tu haus! Bini tak kasi apam kerana memiliki zakar kecil.

Jadi mat yang keresahan minta bantuan. Saya usulkan alpha men formulation yang merupakan produk buatan malaysia. Tanyanya berkesan ke ni bang.

Alpha Men's Formulation

Saya jawab dah tentu.

Fungsi Alpha Men Formulation

  • Besarkan zakar
  • Tahan lama
  • Keras padu
  • Tambah air mani
  • Beri tenaga

Ini adalah jawapan saya tentang fungsi – fungsi yang didapati dalam alpha men ini.

Tambahan mat ni muda lagi dan baru berkahwin. Mungkin ada perkara tentang alam perkahwinan yang boleh saya bantu beliau, hanyalah melalui produk ini.

Contohnya ia banyakkan air mani berkualiti. Kalau jenis hisap rokok lagilah bahaya pada sperma. Sperma boleh mati, cacat dan sedikit.

Dengan pengambilan alpha men formulation selama  2 minggu, akan mulai lihat air mani bertambah sekali ganda. Ia jadi banyak, pekat dan berketul Рketul. Memang cepat dapat baby jika taknak merancang.

Tapi mat ni nak ambil untuk besarkan zakar, jadi pengambilan setiap hari akan dapat sekali semua kesan baik diatas.

Setelah faham dengan produk, mat akhirnya bersetuju untuk ambil 3 botol terus bersama minyak urut zakar Biggest Men Solution.

Saya ajarkan kaedah popular kami cepatkan pembesaran zakar dengan makan produk selama 20 hari dan urut 10 hari terakhir.

Kaedah tersebut ada saya sebut dalam pos cara urut zakar. Dan berikut adalah review alpha men formulation dari mat.

Review Alpha Men Formulation Besarkan Zakar

Kata mat buat masa ini, isteri sekadar lancapkan batang dia setiap kali dipujuk untuk bersama. Sangat tak puas hati saya dengan kata mat ni.

Selalu pengantin baru bila dah kahwin memang hari – hari main aje sampai 3x – 5x sehari. Saya kesian dia tak dapat rasakan nikmatnya pengantin baru.

besarkan zakar

So mat mulakan rutin ambil 2 biji tablet alpha men setiap pagi. Menurut mat, dalam masa 2 minggu dia perasan yang zakarnya macam membesar sedikit tapi beliau masih diamkan sahaja sebab tak nak kecoh – kecoh benda yang sikit.

Seminggu kemudian mat hubungi saya, katanya sudah 3 minggu ambil alpha men formulation, seterusnya kena urut ke?

Saya jawab ya, buat urutan jelqing seperti disini kata saya. Masa ni urut dan teruskan makan alpha sampai habis botol pertama.

Saya tanya dah naik ke isi zakar?

Ya katanya. Ada besar sedikit tapi tak tahulah berapa mm

Takpe, teruskan je makan dan urut hari – hari pada 10 hari terakhir ni. Nanti update lagi dapat berapa cm bila cukup 30 hari guna.

Hampir seminggu mat dah update dengan saya semula menyatakan wife dan mula nak bersama.

Alhamdulillah syukur tak terhingga jawab saya.

Saya tanya dapat berapa panjang?

Jom Semak : Harga Alpha Men Formulation
Jom Baca : Cara Keraskan Zakar

Jawabnya 1.5cm panjang bertambah. Tu yang wife dia suka sangat katanya, padahal baru naik setengah inci.

Katanya zakar beliau adalah 4 inci panjang dan tidak cukup besar.

Tetapi lepas sebulan guna wife dia pulak teruja.

Pada saya 4 inci memang kategori zakar pendek, dan boleh mudah – mudah dapat 2 inci dengan 3 botol yang dia ambil.

Saya tanya berapa lagi tinggal alpha men, katanya

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Sertai Dropship Kami
This is default text for notification bar