Ciri Vimax Original Izon

Vimax original hanya ada satu iaitu vimax izon? Kami pembekal vimax original canada bagi pasaran Malaysia. Dalam post ini kami akan terangkan ciri vimax canada original izon supaya anda tidak terbeli vimax lot 9972 yang merupakan vimax tiruan.

Untuk pengetahuan anda, Vimax made in Canada merupakan produk pembesaran zakar no 1 di dunia. Terdapat banyak sekali produk besarkan zakar diluar sana. Akan tetapi semuanya datang dan pergi, sementara Vimax sudah mencecah 19 tahun dalam pasaran dan masih sentiasa di cari. Sebabnya mudah, kerana ia berkesan.

Lantas disebabkan keberkesanan vimax besarkan zakar, ia ditiru oleh mereka – mereka yang mengambil kesempatan atas nama vimax. Dalam blog ini, kami akan senaraikan jenis vimax tiruan dan cara kenalpasti vimax original.

Vimax Tiruan Paling Terkenal : Vimax Lot 9972

Vimax lot 9972 merupakan vimax tiruan yang berasal dari negara china. Vimax tiruan ini biasanya boleh dibeli pada harga RM30-RM50 sebotol. Namun seperti yang saya nyatakan, ia adalah vimax tiruan dan anda perlu elakkannya. Kandungannya tidak lain adalah steroid dan tadafil. Steroid menjadikan zakar besar semasa mengambilnya dan tadafil, menghilangkan rasa teruja yang menyebabkan anda lebih relax. Bila anda tidak teruja, anda akan lambat pancut.

Kesan Buruk Vimax Lot 9972 adalah

  • Sakit buah pinggang
  • Jantung berdegup kencang
  • Sakit urat dan lenguh – lenguh badan bila berhenti
  • Bila berhenti ambil, anda jadi cepat marah dan tak sabar kerana dadah penenang (tadafil) tiada dalam badan

Evolusi Vimax Lot 9972

Asalnya vimax ini kapsulnya adalah berwarna coklat pekat. Pihak Pengeluar Vimax sedar yang vimax lot 9972 sentiasa meniru setiap perubahan yang dilakukan oleh pengeluar vimax original. Dalam tahun 2013 hingga 2016, vimax original telah kerap kali ubah warna herba didalam kapsul lutsinar vimax.

Terbaru, vimax tiruan ini cuba meniru bau vimax original. Seller tiruan akan nyatakan yang vimax mempunyai bau seperti bau ubat bila dimakan. Perkara ini salah sama sekali kerana vimax original canada sebenarnya berbau herba dan bukanlah berbau ubat.

Lot 9972 ini mempunyai hologramnya sendiri seperti gambar diatas. Hologram putih jernih ini ditiru dari vimax sebenar keluaran tahun 2009. Setelah ia berjaya ditiru, pihak vimax canada telah menukar hologram baru yang di sebut Vimax Izon.

Vimax Izon, Vimax Original Canada

Vimax Original yang sebenar pula namanya adalah Vimax Izon. Ia telah menggunakan hologram Izon semenjak hologram asal telah ditiru pada tahun 2009. Vimax lot 9972 ini asalnya adalah vimax ori, tetapi sehingga expired date 2009 sahaja. Selepas itu jika anda jumpa vimax lot 9972 expired 2020, itu tandanya ia vimax tiruan.

Vimax Izon adalah penggantinya. Ia dipanggil Vimax Izon kerana ia mempunyai 3D Hologram Izon yang tidak boleh ditiru. Diatas hologram ini mempunyai gambar kotak yang ditulis “Dupont IZON”. Dupont kecil, IZON besar memenuhi kotak tersebut.

Pada setiap sisi kotak, ia mempunyai DOT yang berbeza jumlahnya. Contoh boleh lihat seperti gambar diatas. Kemudian, pada nombor 1234567, itu adalah contoh siri number vimax. Secara mudahnya, dengan adanya hologram dan siri number ini, lebih sukar untuk ditiru. Ini kerana siri number ini boleh disemak kesahihannya.

Cara Semak Vimax Original

Anda boleh masuk ke laman berikut untuk melakukan semakan

https://www.vimax.com

kemudian akan terpapar seperti berikut untuk anda buat semakan

 

Seterusnya, anda kena lihat nombor siri pada hologram vimax izon anda. Hanya vimax izon sahaja yang mempunyai hologram dan no siri.

Setelah itu sila klik “VALIDATE” untuk memastikan anda menerima vimax original. Jika produk yang anda beli adalah original, ia akan kelihatan seperti berikut hasilnya.

Jika anda mendapatkan Vimax Original, semestinya tanda hijau seperti diatas akan muncul. Akan tetapi sekiranya ia tidak genuine, ia akan keluar warna merah seperti dibawah.

Ini adalah kegunaan hologram izon dan nombor siri ini. Seandainya semasa buat semakan, anda dapati produk anda tidak genuine, sila dapatkan pengesahan semula dari penjual vimax anda.

Seterusnya, pada tahun 2016, vimax telah menukar rupa hologram kepada rupa yang lebih fancy. Ia gara – gara ditiru oleh seller vimax dari indon yang menggunakan no siri vimax yang dikitar semula.

Diatas merupakan gambar vimax izon tiruan dari indonesia. Punca vimax mengubah website dari Vimaxpills.com kepada Vimax.com sebagai hub untuk semak original. Ini kerana, dalam Vimaxpills.com, ia mempunyai database dari no siri sejak 7 tahun lalu.

Akan tetapi didalam laman vimax.com yang baru ini, hanya memuatkan database untuk vimax yang dikeluarkan pada tahun 2017 dan keatas. Perbezaan antara vimax izon 2009 – 2015 dan vimax sekarang adalah seperti berikut.