Trusted Seller Vimax Malaysia – Bukti Belian Anda Sampai

Saya Azham Zanal, seller vimax malaysia since 2013. Dalam post ini saya nak tunjuk testimoni terbaru (2019) tentang service jualan di website ini. Ramai orang bimbang akan pembelian secara online yang takut dianggap tipu.

Masalah yang biasa terjadi selepas bayar, seller lesap entah kemana. Jadi dalam post kali ini saya nak bagi anda clear tentang urusan jual beli didalam website kami.

Seller Vimax Canada Original

Masalah biasa dalam pembelian secara bank in dan pos ada macam – macam seperti

  • Penjual lesap
  • Barang lambat sampai
  • Dapat barang tiruan
  • Dan macam – macam lagi

Tapi bila anda berurusan dengan kami, anda tidak perlu risau kerana saya hanya menjual vimax canada yang original sahaja. Begitu juga dengan produk lain seperti Pil Bazooka USA, Super Bigger Oil dan Hammer Of Thor Italy. Semua produk yang dijual adalah yang original.

Saya dah menjual vimax pada tahun 2013 lagi, dan antara seller vimax di malaysia yang aktif. Jadi disini saya ingin berkongsi screenshot perbualan saya dengan pelanggan yang terima produk dalam masa 2 hari. 2 hari ni paling cepatlah, biasa standard 3 hari. Tetapi kalau awal dan hujung bulan memang kadang terjadi sampai 4-5 hari barulah pelanggan terima barang.

Ini disebabkan pada awal dan akhir bulan, time gaji. Pos Laju akan mengalami kesesakan. Dan pada kami, ia diluar kuasa kami kerana ini melibatkan syarikat penghantaran. Walaubagaimanapun anda akan tetap menerima produk yang dipesan.

Untuk pengetahuan, kami menyediakan service COD atau Cash On Delivery di seluruh Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Damansara dan Cheras sehingga batu 9. Kami juga mempunyai seorang ejen aktif yang setiap bulan ambil stok vimax canada di area Sungai Merab Kajang.

Jadi jika anda dari area Kajang, Bangi, Nilai yang mahu mendapatkan stok Vimax boleh berhubung dengan ejen kami di Kajang iaitu En Azahari. Beliau seorang tukang urut batin lelaki, mungkin anda mempunyai masalah lemah tenaga batin yang kronik boleh mendapatkan Khidmat Urutan Batin Lelaki beliau. Saya sendiri sudah 2 kali mendapatkan service urut batin dari beliau dan ia sangat memuaskan hati. No telefon beliau boleh disemak pada link diatas.

Untuk pelanggan yang ingin COD tetapi tidak tinggal dalam kawasan yang kami COD, anda boleh datang ke lokasi berikut untuk COD dalam kawasan terdekat.

  • Pelanggan dari Puchong, Shah Alam, Subang Jaya, Kelana Jaya boleh mendapatkan produk kami di kawasan Sunway Pyramid di Petaling Jaya. Klik sini untuk petunjuk arah di Google Map Celcom Cube (di sunway pyramid)
  • Pelanggan dari Sg Buloh boleh jumpa di area Pintu A, MRT Semantan Damansara. Klik pada link berikut untuk petunjuk arah di Google Map LRT Semantan Damansara
  • Pelanggan dari Rawang, Serendah boleh berjumpa di Stadium Selayang. Klik pada link berikut untuk petunjuk arah ke Google Map Stadium Selayang.
  • Pelanggan dari Seri Kembangan, Kajang, Bangi boleh ke Shell Batu 9 Cheras. Klik pada link berikut untuk petunjuk arah di Google Map Shell Batu 9 Cheras.

Untuk pengetahuan anda kami berlokasi di Setapak KL. Anda juga boleh selfcollect di lokasi kami. Sila klik peta penunjuk arah di Google Map Restoran Green Rose (Kedai Mamak). Kami buat dirumah sahaja dan tidak mempunyai kedai. Jadi hanya tunggu di lokasi tersebut, dan boss saya akan hantar untuk selfcollect.

Penghantaran Percuma Dengan Pos Laju Ke Seluruh Malaysia

Untuk anda yang tinggal jauh dari kawasan cod kami, anda boleh memesan produk kami dari Kedai Online atau boleh Whatsapp ke no telefon 011-333-33-207 Azham Vimax. Touch sekali pada no telefon tersebut dan terus save ke telefon. Nanti bila dah gaji mudah nak cari Trusted Seller Vimax Canada Original.

Ok dibawah ini kami nak tunjukkan BUKTI yang pelanggan sentiasa menerima produk yang original.

Ini adalah semasa pelanggan nak place order, beliau minta confirmation cara untuk nak kenal seller (sayalah). Pada saya ini adalah isu trust. Beliau minta FB jadi saya berikan FB saya. Cuma dalam FB personal memang saya tiada langsung berbicara tentang produk jualan. Sebaliknya saya banyak berkongsi tentang pembagunan laman web dan search engine optimization.

Ia merupakan salah satu tugas hakiki saya yang telah membuat puluhan laman web dan kedai online untuk pelanggan. Harga sekitar 1500 keatas. Jika berminat nak buat website untuk produk jualan anda, pun boleh deal di whatsapp. Antara website pelanggan yang guna khidmat saya adalah seperti berikut:

Ini semua adalah antara hasil kerja saya yang terbaru untuk para pelanggan yang ingin dapatkan service website dari saya.

Pada voice message diatas saya terangkan pada pelanggan tentang isu trust dan isu keberkatan rezeki jika saya lari. Kalau saya jenis peniaga lesap atau jual tiruan, tak mungkin sehingga 8 tahun saya bertahan dalam perniagaan seperti ini.

Untuk pengetahuan anda, harga kami merupakan yang terendah dalam pasaran. Dan stok belian saya juga adalah RM100+, jadi memang saya tidak ambil untung banyak. Dan jika anda mahu sokong kempen Buy Muslim First, perkara yang seharusnya anda bantu adalah dengan menaikkan ekonomi orang Islam.

Jika anda lihat, biasanya orang jual vimax pada harga 200 – 250 sebotol, itu memang terlalu mahal. Dan harga yang saya tawarkan adalah yang terendah dalam pasaran bagi vimax canada original. Tambahan lagi percuma kos postage atau COD.

Untuk pengetahuan, jika cod, saya kena bayar RM20 area KL dan RM30 area PJ kepada staf cod. Yelah siapa nak buat kerja percuma. Namun saya tidak bebankan anda dengan kos penghantaran kepada pelanggan. Jadi keuntungan yang saya terima adalah semakin nipis sekiranya COD ditambah dengan harga terendah dalam pasaran.

Seterusnya seperti yang anda lihat, pelanggan membayar menggunakan Online Transfer. Proses seterusnya saya semak bayaran dan sahkan bayaran beliau.

Setelah itu saya akan copy semula info nama, alamat dan no telefon penerima dan saya akan hantar kepada bos saya untuk membuat penghantaran. Bayaran sebelum jam 3 petang akan di pos laju pada hari yang sama. Penghantaran pada hari Isnin – Jumaat sahaja. Jika public holiday pada hari penghantaran, bos saya akan hantar pada next business day.

Biasanya sebelah petang saya akan hantarkan gambar slip pos laju. Tujuannya supaya pelanggan boleh pastikan yang kami mengisi detail alamat dan no telefon yang pelanggan berikan dengan betul.

Later insyaallah tidak timbul isu barang tidak sampai kerana kami hantar mengikut alamat dan no telefon yang pelanggan berikan.

Kemudian saya menjawab pertanyaan pelanggan tentang hasil makan vimax yang memang kekal. Anda perlu makan vimax setiap hari. 30 minit lepas sarapan dan mestilah waktu yang sama setiap hari.

Jangan sekejap jam 7 pagi, esok makan tengah hari, lusa makan malam. Cara yang tidak konsistant ini akan menyebabkan zakar tidak membesar secara maksimum. Sebotol akan beri 5mm ke 1cm pemanjangan dan pembesaran zakar juga bertambah dalam ukuran yang sama.

Bagi yang menghadapi masalah tahan lama yang terlalu cepat pancut, saya sarankan penggunaan Bazooka USA yang ada fungsi tahan lama, keras padu, tambah air mani, besarkan dan panjangkan zakar.

Dalam Bazooka USA herba kuat seperti Maca dan Tongkat Ali merupakan antara herbanya. Berbanding vimax yang mana Ginseng adalah herba terkuat. Walaubagaimanapun Ginseng bukanlah herba yang kuat, dan sesuai untuk orang bujang. Bazooka USA pula adalah untuk pelanggan yang sudah berkahwin dan mempunyai masalah tahan lama yang kronik.

Esoknya pelanggan sudah reply tentang penerimaan produk dan beliau juga menunjukkan semakan di laman web https://www.vimax.com/genuine.html. Semakan yang beliau lakukan adalah keatas no siri pada hologram DuPont Izon.

Untuk pengetahuan anda, setiap no siri hanya boleh disemak 3 kali sahaja sebelum ia menunjukkan yang produk anda tidak genuine. Seperti gambar yang pelanggan screenshot diatas menunjukkan no siri vimax tersebut valid dan ianya adalah produk vimax original.

Ini adalah bukti yang kami memang penjual produk vimax original dan anda akan berpuas hati walaupun beli secara pos.

Last update on 11 April 2020

Ketahui Cara Besarkan Zakar Sehingga 2cm Sebulan Download Sekarang!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Pertanyaan / Belian?