Cara Besarkan Batang Zakar Dengan Bawang

Nah cara besarkan zakar dengan bawang dan halia. Teknik besarkan batang dengan bawang ni sememangnya unik dan berkesan dilakukan sendiri sekiranya anda “tiada” bajet nak dapatkan vimax canada dari web ini.

Kaedah yang kami kongsi ini supaya anda mendapat kesan besar yang diingini. Namun cara besarkan batang dengan bawang yang akan anda pelajari sebentar lagi masih perlu di perhalusi.

Cara Besarkan Batang Zakar Dengan Bawang Putih Dah Halia

Memang gerun sikit dengar part besarkan batang dengan bawang putih dan halia ni. Bagi abam kalau “home dad” macam saya ni atau budak – budak sekolah yang belum ada pendapatan sendiri bolehlah cuba teknik ni.

Bukan apa risau isteri nampak pelik je bila abam – abam dok tumbuk bawang pastu lumur – lumur kat batang zakar.

Tapi walaubagaimana pun sebab dah ada orang nak tahu, jadi saya kongsikan juga cara besarkan batang dengan bawang ini.

Tapi hairan juga kenapa bukan cara besarkan zakar dengan halia ke, kunyit ke hahaha.

Teknik Besarkan Batang Dengan Bawang Putih Dan Halia

 

Ok, ingat bawang putih yang berbau kuat tu. Dan juga halia yang baik untuk membuang angin dalam badan.

Ok caranya adalah dengan memarut seulas bawang putih dan seinci halia. Parut tau, bukan tumbuk guna lesung batu.

Sebabnya, lesung batu biasanya wat tumbuk sambal. Kalau abam – abam guna lesung batu juga, nanti rasa pijau pedas pada batang zakar.

Kemudian campurkan 30ml minyak masak suam. Bukan masak tau, kalau tak pasti acaner, try panaskan minyak 30ml bagi suam. Kemudian campur dengan bahan parutan tadi.

Biarkan dalam 10 minit, baru diguna untuk urut zakar supaya membesar. Urut setiap malam, selama 10 ke 15 minit. Buat tolakkan dari pangkal zakar hingga ke kepala takuk zakar.

Abam sebenarnya hanya dapat tips ni dari kawan abam orang indonesia. Katanya orang indon punainya lebih besar kerana mengamalkan urutan zakar.

Pada abam orang malaysia pun sama je mengurut zakar. Cuma mungkin bukan semua tahu mengurut zakar mereka sendiri. Selain tu teknik urut zakar yang betul pasti berikan hasil berbanding sapu sahaja atau gentel telur.

Jom Baca : Cara Besarkankan Zakar Dengan Vimax

Cara besarkan batang dengan bawang merupakan salah satu cara untuk besar dan panjangkan zakar secara percuma dan guna apa yang ada didapur sahaja.

Dari segi keberkesanan saya belum ada jawapannya kerana saya berniaga produk vimax canada yang dah 20 tahun dalam pasaran dan masih di cari kerana keberkesanannya besarkan zakar lelaki.

Produk vimax adalah option yang lebih selamat dan tersangat kurang kesan sampingan dan berkesan pada rata – rata lelaki yang menggunakannya.

Dengan guna bawang dan halia ni, kalau betul – betul tiada bajet sangat, boleh dicuba. Tapi kesan sampingannya tidak dapat dipastikan.

Cuma serba sedikit tips yang abam boleh kongsi adalah dengan seperti jangan menggunakan alatan didapur seperti pisau, lesung batu dan papan pemotong.

Sama juga dengan minyak yang nak di hangatkan. Bukan apa, risau jika ada peralatan yang masih mempunyai bekas potong cili. Dan akan sebabkan zakar menjadi pijar dan gatal – gatal

Zakar kita bukan macam anggota lainnya, tangan kita kena pijar cili pun kita dah tak selesa, apatah lagi jika punai yang sensitif.

Apa Kelebihan Memiliki Batang Besar?

Kelebihan memilik batang besar tentulah dapat memberikan kepuasan dalam hubungan asmara. Bayangkan jika anda mempunyai batang besar, pasangan anda pasti tidak mencari lain. Mungkin anda percaya dengan pasangan anda, dia tidak akan lakukan perkara seperti itu.

Namun anda juga tidak boleh terus merasa secure kerana telah memiliki pasangan anda. Sebab macam – macam perkara boleh terjadi jika orang perempuan tidak merasa puas gara – gara anda memiliki batang zakar yang kecil.

Contohnya layanan isteri dalam rumah tangga akan biasa – biasa sahaja, dan tidak melihat anda sebagai seorang wira. Sebaliknya dengan memiliki batang besar, anda boleh menakluki hati dan emosi pasangan. Apatah lagi bila bersama, anda sering dikagumi kerana memiliki batang besar yang mampu puaskan pasangan anda.

Jom Baca : Fungsi Vimax Canada Untuk Besarkan Batang

 

Teknik besarkan batang dengan bawang memang boleh anda cuba, tetapi admin tidak bertanggungjawab diatas kesan sampingan yang mungkin berlaku hasil dari menggunakan tips cara besarkan batang dengan bawang ini.

Apakah Cara Besarkan Batang Zakar Ini Selamat?

Terdapat banyak cara besarkan zakar yang selamat di lakukan. Tips yang dikongsikan ini sesuai untuk yang tiada modal untuk menggunakan produk besarkan zakar. Namun anda perlulah berhati - hati dalam mengikuti kaedah besarkan batang yang ditunjukkan ini.

Bolehkah Zakar Lelaki Dibesarkan?

Tentu sekali boleh. Untuk besarkan batang zakar lelaki, kami amat sarankan anda mendapatkan produk seperti Vimax Canada, Bazooka USA dan Hammer Of Thor Italy yang telah terbukti dapat besarkan dan panjangkan batang zakar dengan berkesan tanpa kesan sampingan.

Apakah Kelebihan Utama Jika Mempunyai Zakar Yang Besar Dan Panjang?

Kelebihan utama jika mempunyai zakar yang besar dan panjang tentu sekali akan dapat merangsang kepuasan dalam hubungan asmara suami isteri. Selain itu ramai lelaki yang memiliki zakar kecil cuba mencari solusi besarkan batang zakar untuk kepuasan diri sendiri.

 

Last update on 11 April 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *