review urutan batin

Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin

Urutan batin adalah satu kaedah untuk mengembalikan kesihatan batin lelaki. Urutan batin biasanya melibatkan 2 jenis iaitu urut batin seluruh badan atau urut batin pada kawasan pinggang hingga ke lutut.

Setiapnya ada kelebihan dan kekurangannya sendiri. Namun jika anda nak pergi buat urutan batin, kami suggestkan anda buat urut batin seluruh badan kerana ianya lebih baik untuk tubuh badan.

Urutan Batin Lelaki

Kami blog Blog Lelaki nak berkongsi sebuah cerita yang mana kisah seorang pelanggan yang datang berurut batin di Syifa Arjuna iaitu pusat urutan batin lelaki yang terletak di Kajang Selangor.

Pak Awang (bukan nama sebenar) menghadapi masalah semasa bersama dengan isteri muda yang dinikahinya 5 tahun yang lalu. Isteri pertama beliau telah meninggal dunia pada usia beliau 39 akibat barah.

Beliau mulanya tak terfikir untuk berkahwin lain kerana sayang kepada isterinya.

Banyak pengorbanan yang telah dilakukan untuk isterinya sehingga beliau tiada rasa nak kahwin lain. Terlalu sayang dan cinta.

Namun selepas hampir 10 tahun, beliau sering merasakan kesepian dan telah mengenali seorang ibu tunggal yang masih bergetah, awal 30 an.

Selepas setahun berkawan, beliau ambil keputusan melamar wanita tersebut yang kini menjadi isteri beliau yang sah. Waktu pertama kali beliau mendapatkan khidmat urutan batin dari Syifa Arjuna adalah 5 tahun lepas.

Masa tu baru seminggu berkahwin. Katanya beliau memang ada buat persiapan seperti urut zakar dan membuat serba sedikit senaman batin.

Semuanya dibuat sendiri kerana rasakan diri dah berpengalaman menjaga kesihatan batin.

pengantin baru

Malam pertama memang beliau dapat puaskan pasangannya. Akan tetapi Pak Awang berasa pelik kerana stamina dan tenaga batin beliau agak berkurang. Ini kerana pasangan baru berkahwin, sehari 2-3 kali tu biasalah. Tak kering bulu.

Tapi sebab sehari 2-3 kali sehari tu menyebabkan beliau sedar yang sebenarnya prestasi seksual beliau sangatlah lemah.

Isterinya baru 32 tahun dan beliau dah 50 tahun. Pak Awang akhirnya mendapatkan khidmat urutan batin dengan syifa arjuna.

Proses Urutan Batin Di Syifa Arjuna

Di Syifa Arjuna hanya ada urutan batin untuk full body dan tiada untuk setengah badan.

Beliau telah mengambil set rawatan selama 4 jam. Ianya dimulakan dengan bertungku diatas batu panas yang mempunyai sinar infra merah.

Sinar infra merah ini dapat melembutkan lemak dan urat pada kawasan utama yang berkaitan batin lelaki iaitu pada celah kangkang dan dubur.

Ia dapat masuk hingga ke bahagian dalam tubuh yang biasanya sukar di jangkau oleh tangan tukang urut batin.

Proses kedua adalah urutan katil panas ceragem. Ia membuat urutan dari batu jed yang dipanaskan didalam katil ini. Ia membuat urutan pada saraf tunjang dan tulang belakang.

katil urut batin

Apabila berbaring, katil akan scan kedudukan tulang belakang seseorang pesakit.

Kemudian ia membuat urutan dari leher hingga tulang kawasan punggung. Katil ini telah dilengkapi dengan berbagai fungsi termasuk untuk rawatan pulih tenaga batin.

Proses bertungku dan urutan tulang belakang ini akan mengambil masa selama 2 jam. Selepas siap, pesakit akan disuruh mandi dan membersihkan toksik yang keluar bersama peluh.

Proses Urutan Batin Oleh Tuan Azahari

Seterusnya pesakit akan dibawa ke sebuah bilik urutan yang selesa. Ber aircond dan di lapik dengan tilam berhaba. Pesakit di urut seluruh badan bagi melancarkan peredaran darah, hilangkan sakit – sakit badan.

Urutan batin seluruh badan ini sangat baik, ini kerana jika sudah berusia ada banyak faktor kesihatan yang menyumbang kepada masalah kebatinan. Kerana itu urutan seluruh badan lebih baik dari setengah badan.

Jom Tengok : Video Cara Urut Batin

Jom Semak : Senarai Ubat Kuat

Setelah habis satu badan diurut, kemudian barulah Tuan Azahari urut pada kawasan 3 segi zakar, dan bawah zakar. Proses urutan batin ini akan mengambil masa sekitar 2 jam.

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

2 thoughts on “Review Urutan Batin – Untuk Lelaki Berkahwin”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top