urut batin lelaki

Video Cara Urut Batin Lelaki

Video cara urut batin lelaki ni saya kongsikan supaya anda faham situasi mengurut batin. Untuk info video cara urut zakar ini boleh dijadikan panduan bagi mereka yang ingin berurut batin.

Yela lagipun ramai orang ingat urut batin tu urut kote sahaja. Sebahagiannya benar, sebahagiannya tidak.

Maksud saya sebenarnya untuk nak sihat tenaga batin, ia tidak hanya urut zakar sebaliknya ia meliputi kaedah mengembalikan kesegaran urat saraf.

Apa Ya Urut Batin Ni?

Secara amnya urutan batin dibuat untuk jadikan kesihatan batin menjadi lebih baik. Namun cara urut batin tidak terhad kepada urutan zakar sahaja. Sebaliknya urut batin mesti dilakukan urut seluruh badan.

cara urut batin

Sebabnya untuk nak capai kesihatan batin yang baik, itu ada kena mengena dengan urat saraf pada peha, kaki, belakang badan dan bahu. Juga tidak terkecuali dari bawah ketiak.

Bukan ke dalam Al Quran diceritakan air mani tu terhasil dari tulang rusuk. Jadi memang semuanya ada kena mengena.

Bagi lelaki berkahwin pasti pernah kena masalah sakit urat. Kadang angkat barang dan salah pusing, tergeliat urat bawah ketiak hingga ke punggung sakitnya.

Itu menunjukkan yang urat saraf kita saling berhubung. Dan bila dah sakit, tukang urut takkan urut tempat sakit sahaja. Sebaliknya dikawasan tumpuan dari bahu hingga lutut.

Sebab itu bila kita pergi urut batin, urutan dilakukan extra seluruh badan dari kepala hingga jari kaki. Kemudian bahagian akhir barulah pada kawasan zakar.

Video Cara Urut Batin

Okey dalam video urutan batin yang pertama ni, tukang urut tunjukkan

  • Urut dubur ke bawah telur
  • Urut lubang cincin
  • Urut ari – ari
  • Urut peha

Semua tujuan urutan ini untuk membuka sumbatan pada dinding urat. Apabila tiada lemak dan sebagainya, pengaliran darah ke zakar jadi lebih sempurna dan dapat tahan lama.

Video kedua pula adalah video dari Syifa Arjuna, tempat mengurut batin di kajang. Ia tunjukkan cara urut untuk besar dan panjangkan zakar.

Kalau anda berminat nak dapatkan service ini boleh semak dibawah.

Jom Semak : Urutan Batin Syifa Arjuna

Semak Juga : Senarai Produk Tahan Lama

Nampaknya kita telah pun sampai ke akhirnya tentang cara urut batin. Diharap persoalan anda tentang bagaimana urutan batin dilakukan terjawab.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top