Video Cara Urut Batin Lelaki

Nak cari cara urut batin lelaki?  Ini sebahagian video cara urutan batin lelaki. Ada 3 step yang ditunjukkan oleh tukang urut besarkan zakar ini. Jom tonton pada video dibawah.

Cara Urut Batin Lelaki

Anda sangat beruntung hari ini kerana blog Vimax Canada ada sediakan satu dari 3 video cara urut batin lelaki. Namun dalam video ini menunjukkan tentang cara urut zakar supaya cepat panjang, cepat tebal, cepat besar dan tahan lama.

[wd_hustle id=”ebook-malam-yang-panjang” type=”embedded”]

Video ini diambil dari twitter tentang cara urut zakar lelaki. Secara amnya jika nak berurut batin ni mestilah pergi jumpa orang yang pakar urut batin. Jangan simply2 cari cara urutan batin dengan orang muda yang selalunya kurang pengalaman dan banyak nak fun sahaja. Semak dibawah ni cara urut batin yang sebenar.

Video Cara Urut Zakar Lelaki

Super Bigger Oil Sapu – Sapu Terus Besar (Klik SINI)

 

Kalau pergi berurut batin ditempat beliau di Kajang Selangor, dia buatkan urutan batin sekali besarkan zakar. Namun kalau jauh, anda boleh dapatkan solusi lain untuk besarkan zakar dan tahan lama. Antaranya Vimax Canada dan minyak Super Bigger Oil yang terbukti bantu besarkan zakar lelaki dengan berkesan.

Apakah Perbezaan Urut Batin Dan Urut Zakar?

Urut batin lelaki biasanya melibatkan keseluruhan badan dan juga urut pada kawasan zakar. Mengurut batin ini dilakukan oleh tukang urut profesional yang tahu selok belok urat saraf yang bersambung dengan fungsi - fungsi batin lelaki. Manakala urut zakar hanya dibuat pada kawasan zakar yang mana itu biasa dilakukan sendiri dengan menggunakan minyak urut zakar seperti minyak lintah.

Berapa Kali Urut Batin Perlu Dilakukan?

Bagi lelaki yang tiada masalah kesihatan, urut batin bertujuan untuk segarkan urat saraf dan menjadikan badan lebih bertenaga dan berstamina. Urut batin boleh dilakukan setiap 6 bulan sekali. Manakala bagi mereka yang mempunyai masalah batin yang serius disebabkan masalah seperti kencing manis dan zakar hampir mati pucuk disarankan melakukan sekurang - kurangnya 3x iaitu setiap minggu sehingga zakar kembali berfungsi.

Bolehkah Masalah Mati Pucuk Disembuhkan Dengan Urutan Batin?

Zakar yang telah mati pucuk atau biasa disebut sudah tidak berfungsi biasanya sukar untuk dipulihkan. Akan tetapi dengan ikhtiar secara berterusan, insyaallah keadaan ini dapat di ubah terutama jika masalah mati pucuk ini masih baru. Akan tetapi jika sudah bertahun mendapat masalah mati pucuk, adalah sukar untuk mengembalikan semula kekerasan zakar. Usaha yang berterusan dan cuba dapatkan khidmat urut batin melalui pakar yang handal berserta doa - doa tertentu kadang-kala dapat mengembalikan semula tenaga batin anda.

Apa Penyebab Mati Pucuk?

Zakar menjadi lemah sehingga berlakunya masalah mati pucuk biasanya disebabkan oleh penyakit. Contohnya apabila seseorang lelaki mendapat penyakit kencing manis, akibat gula yang tidak diproses menjadi tenaga ia akan memasuki kedalam darah dan menyebabkan kerosakan pada saraf. Ia tidak terhad pada kawasan zakar sahaja tetapi kerosakan saraf biasa berlaku pada keseluruhan badan pesakit kencing manis. Apabila saraf tidak berfungsi ia sekaligus efek kepada masalah seksual lelaki.

Itu adalah serba sedikit perkara yang saya nak kongsi dengan anda tentang cara urut batin lelaki.

 

Last update on 11 April 2020

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *