Selamat Datang Ke Blog Vimax Canada, Malaysia

Blog Izon Vimax Malaysia Adalah Pembekal Vimax Canada Di Malaysia

Jika admin menyebut vimax malaysia, vimax canada, vimax izon, vimax original, ianya membawa makna kepada 1 jenis vimax iaitu seperti yang anda lihat pada gambar atas. Cuma ada 1 vimax sahaja yang original dan ia merupakan vimax dengan hologram IZON.

Pada atas hologram ini terdapat no siri boleh disemak original, namun jika anda lakukan semakan pada no siri diatas, anda akan dapati ianya “not genuine” kerana vimax telah mempertingkatkan keselamatan no siri dengan membenarkan 1 no siri disemak sekali sahaja.

Senarai Produk Didalam Website Ini

Bazooka USA

Bazooka USA mengandungi semua herba Vimax dan penambahan tongkat ali, maca, vitamin e, zink dan jumlah kapsul sebanyak 60 biji. Bazooka USA lebih bersesuaian untuk lelaki yang sudah berkahwin kerana diperkaya dengan herba seperti tongkat ali yang mampu memberikan kesan tahan lama.

Berbanding vimax, herba yang paling kuat adalah ginseng yang pada amnya tidak kuat bagi membantu lelaki yang menghadapi masalah tahan lama. Selain itu kandungan Vitamin E akan membantu tambah jumlah air mani. Dan zink membantu pengaliran darah dan pembinaan otot zakar yang lebih sempurna.

Harga RM200 sebotol

Super Bigger Oil

Super Bigger Oil mengandungi extrak Minyak Lintah, Minyak Belacak dan Minyak Dhab, Tongkat Ali. Fungsi utama untuk besarkan dan panjangkan zakar, tahan lama dan keraskan zakar.

SBO ni sesuai bagi lelaki yang mempunyai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, jantung dan risau nak campur penggunaan produk makan dengan ubat doktor. Kesan baik yang akan anda dapati sama seperti mengambil bazooka usa tetapi hanya dengan sapu dan urut pada zakar.

Harga RM190 sekotak

Hammer Of Thor Italy

Hammer Of Thor mempunyai kesan sama seperti Bazooka USA yang juga digunakan untuk besar, panjangkan zakar, tahan lama, tambah stamina, zakar keras macam besi. Ia merupanya perawatan zakar untuk lelaki berusian 40an keatas yang menginginkan kepuasan seksual yang maksimum.

Sangat baik bagi mereka yang ingin besarkan zakar dan masa sama menjadi lelaki gagah idaman pasangan. Kandungannya adalah 30 biji.

Harga RM350 sekotak

4.5/5 (15 Reviews)
Last update on 11 April 2020
Scroll to Top
1
Pertanyaan / Belian?
Pertanyaan tentang vimax