vimax original

Cara Kenali Vimax Original Dan Tiruan

Nak cari vimax original tapi terbeli tiruan. Selalunya pelanggan yang terlalu berkira dan nak dapatkan harga paling rendah pasti tertipu.

Mereka bangga dapat harga vimax RM50, sedangkan mereka tidak tahu hakikatnya mereka beli vimax tiruan.

Lepas 3 bulan makan lepas tu wasap kami kata vimax tak berkesan, tapi dalam blog ni beriya – iya katanya vimax berkesan besarkan zakar.

Hairan betul saya kenapa mereka tak komplen dekat seller yang dia beli. Aku yang tak dapat keuntungan apa – apa pun tiba – tiba kena maki.

vimax lot 9972

As usual kisahnya seller dah block no mereka, lost contact, hilang tanpa berita.

Aku yang menjual vimax fulltime ni yang ko patut berurusan, bukan dengan seller harga terendah begitu. Time nak tanya itu ini dah kena block.

Vimax Tiruan Lot 9972

So saya selalunya akan minta pelanggan ambil gambar vimax yang dibeli. Dan 99% setiap kali itulah mereka hantar gambar vimax lot 9972 yang merupakan vimax tiruan.

Vimax sebenarnya memang pernah keluarkan vimax lot 9972 ni pada tahun 2009. Tapi vimax juga ubah lot number ni setiap kali production.

Jadi lot number vimax original sentiasa berubah – ubah ikut production year.

Lepas tahun 2010 jika ada vimax lot 9972 dah tentu itu stok tiruan.

Ada kata stok lama. Stok lama kepala bana! Mana ada produk sampai 10 tahun expired date.

Lot 9972 ni adalah vimax palsu yang paling banyak dalam pasaran. Ianya datang dari china.

izon tiruan

Jika di indon pula, mereka mempunyai perusahaan kecil dan sederhana, ala – ala IKS di Malaysia.

Namun kerajaan dia tak kisah kalau kau nak tiru produk apa sekalipun. So vimax izon ditiru dengan berbagai kaedah.

Ada diantaranya memang kelakar habis tengok izon warna pink, sementara yang lain masih ada mengekalkan ciri warna hijau hologram izon.

Ada juga izon dari pakistan yang tiru habis. Maklumlah negara pakistan sama seperti india, mempunyai pakar IT antara yang terbaik didunia. No wonder mereka boleh tiru website termasuk modul semakan original seperti gambar dibawah.

Sebelumnya vimax original menggunakan domain website vimaxpills.com kemudian yang pakistan ni tiru interface original dan domain sekali.

Vimax kemudian menukar websitenya kepada Vimax.com sebagai tempat untuk semakan original.

Untuk nak masuk website vimax.com ni anda perlulah gunakan VPN. Ada banyak apps vpn di Google Play dan Apple Appstore yang boleh digunakan free.

Sebab kena guna vpn kerana gov telah block website ubat kuat, bukan vimax sahaja tapi berbagai lagi. So bila dah guna vpn, internet kita jadi dari luar negara dan dengan cara itulah anda dapat akses laman vimax.com ini.

Vimax Original Izon

Dibawah ini pula rupanya vimax original izon yang sebenar.

vimax original izon

Pada vimax original izon, perkataan IZON itu sendiri agak sukar dilihat, apatah lagi untuk ambil gambar. Dengan sinaran lampu didekatkan, anda boleh nampak tulisan Dupont IZON dan terdapat dot – dot berbeza pada setiap side kotak izon seperti gambar dibawah.

 

Manakala cara nak semak original dia tu kenalah buka website vimax.com dan akan jumpa interface dibawah. Ia adalah cara nak semak vimax original.

 

No siri ni terhad boleh disemak beberapa kali sahaja. Lepas tu dia jadi tidak genuine lagi. Ini bagi mengelakkan pengeluar tiruan cuba meniru dan menggunakan no siri vimax ori.

Jika anda berpuas hati dengan penerangan kami dan berminat dapatkan vimax canada original. Sila semak link dibawah.

Jom Dapatkan : Vimax Canada Original Izon

Dah Tahu? : Cara Guna Vimax

Itu adalah sedikit sebanyak perkara yang anda cari tentang cara semak vimax original dan tiruan. Vimax palsu dulu – dulu lagi banyak semasa semua orang cari vimax.

Tapi kini vimax permintaan dah berkurang. Diganti dengan produk baru seperti Hammer Of Thor yang semakin diminati. Tapi dari feedback pelanggan menyatakan, hammer mempunyai kesan paling lambat berbanding vimax.

Sekian dulu dari saya, harap anda faham cara nak bezakan vimax original dan tiruan supaya tidak tertipu lagi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Sertai Dropship Kami
This is default text for notification bar